Bo chciałbym na wiosnę założyć żeby dać trochę budzie odpocząć, ale nie wiem czy warto się w tą konkretną pchać. Ew jakąś alternatywę dobrą która nie zrujnuje portfela. W rajdach nie jeżdżę, także nie potrzebuje żadnego kosmosu

Moderator: Moderator

Śmiało montuj. Widzę na rurkę jak ją zwiesz hehe jest promocja, to proponuję od razu zaopiekować się tyłem, pewnie też w promocyjnej cenie. Nie jest to sprzęt do rajdowania ale trochę sztywności na pewno karocy doda. No i + 10 do wizerunku hehe Jak to kiedyś wyczytałem na forum:
, co do tylnej to właśnie Opik napisał(a):jednak czasem złożona kanapka się przydaje

Wyczuwam ironię z tym kadrowaniem![]()
)Nie wiem co z dołem z przodu zrobić

Opik napisał(a):W ogóle czy ktoś kto ma założoną rozpórkę z tyłu, albo miał styczność z tym urządzeniem jest w stanie powiedzieć czy cokolwiek to dało?
hehe

, poczujesz ciszę niczym w Bentleyu, a właściwości trakcyjne będą niczym w Ferrari hehe
hehe
do wizerunku.Resztę subiektywnie ocenisz osobiście Opik napisał(a): W rajdach nie jeżdżę, także nie potrzebuje żadnego kosmosu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości