Moderator: Moderator
Witam co to za łożyska komplet za 50zł
Ja zmieniałem to za jedno 100zł płaciłem firmy SKL
A chciałem zapytać czy łożyska trzeba wymieniać z obu stron bo wymieniłem tylko z prawej to czy z lewej też muszę??
Ja zmieniałem to za jedno 100zł płaciłem firmy SKL
A chciałem zapytać czy łożyska trzeba wymieniać z obu stron bo wymieniłem tylko z prawej to czy z lewej też muszę??Moja Machina :
http://www.golf3.pl/topics2/moje-mk3-19-tdi-vt4784.htm
http://www.golf3.pl/topics2/moje-mk3-19-tdi-vt4784.htm
-

Paweł87 - Czytacz
pytalem dzis w sklepie 22zł OPTIMALA stanadardowo uzywane
a sprzedawca doradził mi za 25zł komplet japońskie pakowane wpolsce
miał jeszcze po 37zł i 45zł ale stanowczo odradzał ze wzgledu ze są takiej samej jakosci jak te od chińczyków tylko za marke sie placi i pudelko
a sprzedawca doradził mi za 25zł komplet japońskie pakowane wpolsce
miał jeszcze po 37zł i 45zł ale stanowczo odradzał ze wzgledu ze są takiej samej jakosci jak te od chińczyków tylko za marke sie placi i pudelko
WSZYSCY MAJĄ GOLFA MAM I JA
-

Groch367 - Badacz tematu
scuzz napisał(a):Raczej nie standardowa... "dobry sprzedawca" powiedziałby że droższe bo o niebo lepsze
... u mnie sa 4 motoryzacyjne i sprzedawcy sa w miare:)...wlasnie doradzaja dobrze i nigdy nie wychodze z pustym portfelem 
VW GOLF MK3 by STINGER
VW GOLF MK3 by STINGER
-

stingeros - Members
Witam. Jestem tu od niedawna,tez maiałem problem z łożyskami,kupiłem takie po 26zł za sztukę, a co do wymiany to jest banalna,grunt żeby stare dobrze zeszło,bo jak nie to sie trzeba troche posiłować, ale myślę że każdy,nawet mało wprawiony poradzi sobie. Pozdro
hebantg
-

hebantg - Berbeć
Witam dzis wymienilem lozyska zaplacilem 43 zl za 2 komplety jak narazie jest spoko dziala bez zarzutu i te gwizdanie zniknelo jeszcze zajrze w sobote czy aby wszystko jest ok.pozdrawiam
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz