Ale co mam rozumieć, że będzie twardo? To, że będzie auto sztywniejsze, to ok. Na zakrętach nie będzie bujało na wszystkie strony świata.
Ale twardo? Czyli jak się auto będzie zachowywało? Po wjeździe na dziurę, auto podskoczy, czy co?
Jestem laikiem, więc proszę o wyrozumiałość
Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jarekddz napisał(a):Ale co mam rozumieć, że będzie twardo? To, że będzie auto sztywniejsze, to ok. Na zakrętach nie będzie bujało na wszystkie strony świata.
Ale twardo? Czyli jak się auto będzie zachowywało? Po wjeździe na dziurę, auto podskoczy, czy co?
w zakretach bedzie zaje.. trzymal drogi , bedzie sztywno twardo i nie bedzie cie bujac
dziure lepiej unikaj uwierz mi
a male to tam nic nie bedzie sie dzialo. na nierownosciach bedziesz skakal troche pierwsze jazdy beda dla ciebei b trudne pozniej sie juz przyzwyczaisz;)- v1rooz
- Members
popieramv1rooz napisał(a):jarekddz napisał(a):Ale co mam rozumieć, że będzie twardo? To, że będzie auto sztywniejsze, to ok. Na zakrętach nie będzie bujało na wszystkie strony świata.
w zakretach bedzie zaje.. trzymal drogi , bedzie sztywno twardo i nie bedzie cie bujac
dziure lepiej unikaj uwierz mia male to tam nic nie bedzie sie dzialo. na nierownosciach bedziesz skakal troche pierwsze jazdy beda dla ciebei b trudne pozniej sie juz przyzwyczaisz;)
)
jak nigdy nie jezdziłes na glebie to będzie ci dziwnie sie jeździć bo będzie twardo i wg inaczej ale tydzien albo 2 i sie przyzwyczaisz:P jak bedziesz miał auto bardzo nisko to policjanty najlepiej pokonywać pod łukosem
-

BialyUst - Members
- jarekddz
- Members
jarekddz napisał(a):Wlepią mandat za niskie auto![]()
chodzilo mu o spiacego policjanta czyli progi zwalniajace
tkz wysepki
ja na przegladzie mialem problem z wjechaniem na rolki, a spiacych pod ukosem biore bo inaczej zostalbym na srodku.
- v1rooz
- Members
ta technik jest do bani 25000 i do wymiany a śruby regulacyjne po 3 tygodniach nie do ruszenia nie polecam nikomu tego gwinta
- devil279
- Czytacz
moim zdaniem jak ma być nowy gwint i za dobrą cenę to MTS będzie dobry, ja kupowałem swój niecałe 2 lata temu śmigam na nim cały czas i póki co bez zastrzeżeń...
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
no to ja się podłączę... czeka mnie teraz (na dniach) wymiana mojego wysłużonego gwintu i zastanawiam się pomiędzy MTS a FK ... które twardsze będzie ? czy ktoś miał możliwość porównania ? co radzicie ?
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
czepi, fk bedzie twardszy od mts-u, mts nie jest az takim twardym gwintem, jezdzi sie na nim przyjemnie ...
-

Legionista - Members
dzięki za radę.. ja już przywykłem do twardego zawieszenia więc nie chciał bym czegoś mniej twardego włożyć już się raczej zdecydowałem na FK ale czekam na potwierdzenie od sprzedającego że do mojego podejdzie
Mój GTI 2.0 16V ABF
-

czepi - Members