Moderator: Moderator
badanie amorow na stacji to sciema i to straszna amorki mi pokazuje pow 70% a lewy mi nie trzyma i co wy na to??
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
koledzy zeby nie zakladać nowego tematu podlacze sie tutaj. W sobote jechałem na wesele swoim golfikiem i miałem kąplet osób w aucie (czyli 5) i w tedy się zaczeło straszne chrobotanie tłumika trzeszczenie z tyłu prawdopodobnie zawieszenie a jak wysiadłem zobaczyć co się dzieje to zauwarzyłem ze auto tak usiadło że 15' felgi ledwo się mieściły we wenekach.
Niech ktoś podpowie zy to amortyzator bo sprezyna wyglada na cała a jak to amor to jaki lepiej załozyć zeby nie powtorzyła sie ta cała sytuacja jak będe miał znowu komplet w aucie.
Niech ktoś podpowie zy to amortyzator bo sprezyna wyglada na cała a jak to amor to jaki lepiej załozyć zeby nie powtorzyła sie ta cała sytuacja jak będe miał znowu komplet w aucie.
-

michalr1986 - Czytacz
koledzy już wiem co się stało potrzebuje dwa amorki na tył gazowe najlepiej razem ze sprężynami za jakieś stosunkowo normalne pieniądze, może mi ktoś podpowiedzieć jakaś firmę???
-

michalr1986 - Czytacz
diagnoste interesuje przede wszystkim Twoje zawieszenie (przeguby, stabilizatory, zbieżność - czy nie masz luzów itd), hamulce i światła, klakson, no i patrzy ogólnie czy nie jest tak zjedzony rudą że sie złamie przy byle obciązeniu
wszystko zależy od gościa, ja ze swoim dupowozem zjeździłem juz kilku jegomościów po krk i powiem Ci ze trafić na idiote nie trudno... który chce tylko kase od Ciebie wyłudzić
[ Dodano: 2011-08-23, 21:49 ]
gazówek bym nie dawał na Twoim miejscu, jak masz coś grosza kup kayabe, polecam
wszystko zależy od gościa, ja ze swoim dupowozem zjeździłem juz kilku jegomościów po krk i powiem Ci ze trafić na idiote nie trudno... który chce tylko kase od Ciebie wyłudzić
[ Dodano: 2011-08-23, 21:49 ]
gazówek bym nie dawał na Twoim miejscu, jak masz coś grosza kup kayabe, polecam
-

komar - Czytacz
Nowe amortyzatory
Panowie, ciekną mi już amorki, wszystko tłucze, skacze i nie idzie jeździć
Jakie na dzień dzisiejszy warto kupić amorki ? Chciałbym w końcu obniżyć troszkę Golfa, z tym, że teraz jeżdżę na 195/50/15, a zimówki mam 195/60/15. Nie będzie problemu jak kupię jakieś sportowe amorki ? I jakie najlepiej ?
Jakie na dzień dzisiejszy warto kupić amorki ? Chciałbym w końcu obniżyć troszkę Golfa, z tym, że teraz jeżdżę na 195/50/15, a zimówki mam 195/60/15. Nie będzie problemu jak kupię jakieś sportowe amorki ? I jakie najlepiej ?- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Ja nie przepadam za wynalazkami typu MTS, ja do siebie wsadziłem Bilstein B6 Sport + sprężyny KYB, może nie ma gleby, ale nie obtłukuje podłogi na każdym progu zwalniającym, nie odbija mi nerek na naszych dziurawych drogach i rewelacyjnie się prowadzi 

Nie masz co zrobić z kasą
??
Zostań klientem stacji ASO
??
Zostań klientem stacji ASO

-

Kriss_Lodz - Czytacz
Kriss_Lodz, wiele ludzi ma uprzedzenia do MTS'a. Choć sam nie wiem dlaczego. Mam już drugie auto na tych zestawach i nie jest źle. Auto siedzi dobrze i nie jest tak twarde jak piszesz. Na pewno nie polecam zawieszenia TA Technix bo ma małą wytrzymałość na nasze warunki i szybko się kończą.
Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom 

-

RAQnio_V - Badacz tematu
RAQnio_V napisał(a):kup sobie zestaw MTS Technik.
Rozsądna cena i w miarę dobra jakość. Chyba, że masz więcej kasy to polecam Weitec'a. Koszt duży, ale jakoś nie porównywalna
Do Golfa III z MTS Technik widze tylko gwint na allegro, a Ja chcę amorki
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe