Moderator: Moderator
Przednie są niestety drogie kupowalem KAGER-a za 380zł 2szt.
Nie polecam tej marki. Bilstein juz lepszy w stosunku cena/jakość. Kayaba tez sporo wytrzymują. Myślę, że lepiej jakieś tańsze a nowe!
No chyba ze już oryginał SACHS ale to juz wydatek ponad 200zl za sztuke
Nie polecam tej marki. Bilstein juz lepszy w stosunku cena/jakość. Kayaba tez sporo wytrzymują. Myślę, że lepiej jakieś tańsze a nowe!
No chyba ze już oryginał SACHS ale to juz wydatek ponad 200zl za sztuke
- Daniel1886
- Czytacz
u mnie tez sa kyb i mam o nich dobre zdanie, juz 60tys przejechaly i nadal daja rade
moja furmanka ----->>> http://www.golf3.pl/topics2/gt-zielona- ... vt9198.htm
-

ptaszek87 - Czytacz
Amortyzatory Hart
Witam! Potrzebuję porady mam do wymiany amorki tylne. Z kasą krucho i znalazłem na allegro amortyzatory harta. Co o nich sądzicie. Warto je kupić? Jeżdżę około 10 tyś. rocznie, tył nie jest jakoś specjalnie obciążany. Proszę o porady i opinie o tej firmie ( Hart). Pozdrawiam
- Andrzej Jamka
- Czytacz
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
AdiK__ napisał(a):ktoś narzekał że tarcze firmy hart i klocki długo nie żyją. Ja bym omijał ją z daleka
wujek brata, ciotki matki i jego przyjaciela? uwielbiam posty typu "słyszałem o nich (...)". Kurna, marny_mk3 podparł teorię bo używał, nie używałeś to nie wcinaj się do tematu bo twoja opinia jest nic nie warta, dodatkowo jest nabiciem kolejnego posta.
Niestety ja potwierdzę opinię marnego - omijaj firmę z daleka i to szerokim łukiem, a najlepiej ubierz się w prezerwatywę by nie mieć z nią żadnego kontaktu. Dołóż więcej i daj chociaż kayaby - pamiętaj, że sprawne amortyzatory to twoje i innych bezpieczeństwo.
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ja założyłem harty na tył bo były najtańsze, wytrzymały 3 lata i jakieś 70tys km więc jak padły to znowu kupiłem najtańsze jakie były tzn hart - 50zł w sklepie
ścigać sie z nikim nie zamierzam a myślę że kolega swoim 1,9 d też nie szaleje więc po co przepłacać ?
lepiej zainwestować w przednie hamulce i tu już nikomu nie poradzę najtańszych klocków i tarcz ale amorki do tyłu
ścigać sie z nikim nie zamierzam a myślę że kolega swoim 1,9 d też nie szaleje więc po co przepłacać ?
lepiej zainwestować w przednie hamulce i tu już nikomu nie poradzę najtańszych klocków i tarcz ale amorki do tyłu
-

mani51 - Members