Moderator: Moderator
wiesz co ci powiem to wynik trzech stacji takze nie wiem co o tym myslec moj stary tesh twierdzi ze stacje to sciema wzgledem sprawdzania amorkow. ale tak sie zastanawiam ze moze to sprezyny sa juz zdygane i dlatego dobija albo te odboja czy lozyska bo wzialem dzis auto na podnosnik i poogladalem amory i nie widac zeby ciekly
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Wymiana amortyzatorow
Witam cieknie mi tylni amorek lewy chyba trzeba wymienic doradzcie czy kupic tylko tyl czy od razu komplet z oslonami i odbojami, sprezyny chyba seryjne zostana jakie firmy polecacie czy warto z allegro taniej czy np NORAUTO. THX pozdro.
- lukas261
- Czytacz
jak masz kase wymieniaj calosc u mnie niedlugo tesh bede musial ale po wakacjach narazie nie mam kasy kupuj wszystko razem z odbojami i sprezynami bynajmniej ja mam taki zamiar
-

Golfik1986 - Ekspert
Dzwonilem do NORAUTO i ceny kosmiczne 460 amory tyl + odboje i oslony 180 masakra a z firmy KAYABA a na allegro podobne BILSTEIN tyl komplet oboje i oslony 250 zl http://www.moto.allegro.pl/item666882890_amortyzatory_vw_golf_2_3_odboje_tyl_bilstein.htmlnie rozumie takich cen w sklepie .
- lukas261
- Czytacz
pewnie kupuj bilsteina tesh mam zamiar je kupic cena 240zl w sklepie ze wszystkim
-

Golfik1986 - Ekspert
No czuć bo już niemogłem auta utrzymać na drodze tak bujało teraz bajka , przód jest ok także narazie nieruszam
-

wojtek070580 - Badacz tematu
Amorki Bilstein 200zł + 50zl odboje tez Bilsteina + 20 gumy.
No i do tego wymiana 40zl za koło.
Sprezn sie nie wymienia :d jedynie mozesz pomalowac sobie
Odboje kup i sie nie zastanawiaj, zobaczysz jak bede wygladaly stare... moje to jak wyciagali to sie rozpadły do konca... Co do gum to mocno sie nie zuzywaja ale warto za 20zl kupic
No i do tego wymiana 40zl za koło.
Sprezn sie nie wymienia :d jedynie mozesz pomalowac sobie
Odboje kup i sie nie zastanawiaj, zobaczysz jak bede wygladaly stare... moje to jak wyciagali to sie rozpadły do konca... Co do gum to mocno sie nie zuzywaja ale warto za 20zl kupic
-

K@mil - POMOCNIK

Gazowe są wytrzymalsze z tego co słyszałem. No i są droższe. Kayaba też są bardzo dobre. Miałem w Corsie i było gites
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe