Dzieki Damek za pomoc.
Tamte jednak nie pasują, a te które podałeś są ok. ale dla mnie te ultra sr troche za drogie:)
W hurtowni porównywałem ceny i najbardziej korzystnie wychodziły delphi(gazowe). Nie wiem czy to jedna z lepszych firm ale kilka osób ma takie w autach i chwalą je sobie więc kupiłem z kompletem gumowych zabezpieczeń za dobrą kase.
Dzięki za pomoc.
Moderator: Moderator
Amortyzatory czy się różnią?
Witam. Mam takie pytanie czy amortyzatory seryjne do Golfa 3 GTI 8v są takie same jak do innych golfów 3? Bo mam zamiar wymienić na seryjne, bo sportowych mam już dość, tylko nie wiem czy jak kupie np jakieś z mk3 1.8 używane czy będą dobre na seryjne sprężyny od GTI.
- arisz
- Czytacz
Dzięki prezesso. mam jeszcze jedno pytanie. Bylem dziś w sklepie no i mi polecili MAGNUM TECHNOLOGY AHW007MT czy będzie pasował? w internecie jak sprawdziłem to on jest do golfa 2 a nie do 3. a ja mam 3 z 1993 roku. Różnią się czymś, bo mi mówili ze wszystko będzie pasować.
- arisz
- Czytacz
Proszę o opinie o firmie amor... pilne!!!
Ma ktoś może założone amortyzatory na przodzie firmy KAMOKA bądź słyszał opinie o nich? Bo będę zmieniał, ale nie wiem czy są coś warte bo cena jest kusząca. Z góry dzięki za pomoc POZDRAWIAM
- MarcinKowalczuk
- Czytacz
podłączam się pod to pytanie oraz co myślicie o amorach firmy Magnum??
Mój Mysticblue GT - zapraszam 

-

QKi89 - Badacz tematu
-

Edek12345 - Members
na tył kupiłem jakis czas temu KYB bo były w dobrej cenir teraz musze kupic na przod ale kiepsko z kasa dlatego chce jakis kompromis nie jestem kierowca rajdowym a wiec nie musze miec rewelacji, dlatego pytam o kamoka.
- MarcinKowalczuk
- Czytacz
Kamoka mało znana jest
nikt z moich kumpli ani ja sam o tym nigdy nie słyszałem
Albo się uda, że będą dobre albo po tygodniu trzeba będzie zmienić . Lepiej kupować części od znanych i sprawdzonych firm 
nikt z moich kumpli ani ja sam o tym nigdy nie słyszałem
Albo się uda, że będą dobre albo po tygodniu trzeba będzie zmienić . Lepiej kupować części od znanych i sprawdzonych firm -

Edek12345 - Members