Już golfik umówiony na wymianę klocków mam nadzieje że tarcze są jeszcze dobre Przy okazji skorzystałem z promocji na przeglądzik za 40 zł więc golfik się dowie co go jeszcze boli
Witam
Mam takie pytanie czy jest jakaś granica grubości tarczy hamulcowej tzn. ile milimetrów ma mieć wiem że nowe mają coś około 12 a ile ma mieć tarcza która nadaje się do wymiany ??
Ja śmigam na Bosch'ach linii Premium, malo popularne u nas, ale solidne. Nie udalo mi sie nigdy ich przegrzac .
Ostatnio ogladalem po 6 tys. nie widze oznak zuzycia, nie ma tez wyszczerbien.
Oprocz tego Ate, Lukas. Zalezy jakie pieniadze chesz wydac, ale na heble nie ma co zalowac.
Witam mam pytanko potrzeb. wymienic tarcze i klocki ale niewiem jakie posiadam mk3 gti 2.0 v8 na 5 srub tarcze z przod i z tylu bardzo bym prosil o pomoc moze cos dobrego jest na alegro z gory bardzo dziekuje pozdrawiam
Witam Forumowiczów,
Planuje wymiane hamulców przednich w golfie tdi 1z `97 lecz szukam jakiejś dobrej i niedrogiej marki, której elementy pozwolą na dobre hamowanie a jednocześnie nie będą pylić nadmiernie po moim alusie. Jaką firmę wybrać?? Sam zastanawiam się nad tymi:
http://www.allegro.pl/item586567106_tar ... e_prz.html Co Wy na to?? Czekam na wasze porady oraz propozycje, pzdr
Już było kilka takich samych tematów - trzeba było troszkę czasu poświęcić i poszukać. Tarcze hamulcowe polecam firmę ATE a klocki Ferodo. Na allegro jest tego sporo i cena też niezbyt wygórowana.