Sorki za odkopanie... Mam problem z ciśnieniem w ukladzie chlodzenia.. tak jak Prezesso pisał u mnie waz wychodzacy z gornej czesci chlodnicy jest twardy i to bardzo. Dziwie mnie to tez ze temperatura nie chce przekroczyc 70stopni nawet jak duzo pojezdze i dmuchawa jest wyłączona.. Moze to bylo spowodowane zimnem jakie bylo ostatniego czasu u mnie, ale zeby sie tak nie dogrzewal? No i co najwazniejsze, co dzien z rana musze uzupelniac płyn. Moze mi ktos cos poradzic? Domyslam sie ze to bd uszczelka, bo juz dwa razy to przerabiałem na poprzednim silniku, ale zmieniłem go nie dawno poniewaz w tamtym padly tłoki.. Pozdrawiam!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!

Termostat mialem wymieniany nie caly rok temu.. Mam gaz w samochodzie, ale zeby w ogole temp nie mogla sie podniesc? Jest taka mozliwosc, ze jak bedzie za duze cisnienie to rozsadzi np zbiorniczek? Lub chlodnice? Zastanawia mnie rowniez czy ja mam takiego pecha czy po prostu to jakas wina samochodu ze pada uszczelka mi po raz trzeci? Dwa razy w starym silniku i raz w "nowy"..
) Po odpaleniu zmrożonego silnika wręcz kapie

myślałem że to jest ta pucha niżej