szukalem w ksiazce i nie ma nic o wymiarach w ogole to malo szczegolowa ta ksiazka mam taka ksiązke od malucha i od PF 125p i jest duzo dokladniejsza ale jakos sobie poradze pojade na szrot to cos dopasujeImper napisał(a):sprawdz w ksiazce sam naprawiam jakie ma wymiary
Moderator: Moderator
zapraszam do obejrzenia mojego GTI http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-gt ... t14130.htm
-

rogal133 - Badacz tematu
ogolem rzecz biorac wez pod uwage rozsaw otworow na pasie przednim bo bedziesz mial tak samo jak ja
jade juz 3 raz zmienic chlodnice bo uwierzylem kolesiowi ze jest od 1.8 a okazuje sie ze nie pasuja wejsca w otwory
jutro zmierze swoja chlodnice i powiem Ci jakiej sa wielkosci pozdro
jade juz 3 raz zmienic chlodnice bo uwierzylem kolesiowi ze jest od 1.8 a okazuje sie ze nie pasuja wejsca w otwory
jutro zmierze swoja chlodnice i powiem Ci jakiej sa wielkosci pozdro-

Imper - Members
Czujnik temperatury
otóż moje pytanie jest : czy można dokupić zabezpieczanie czujnika temperatury bo łaje mi spodniego płyn
?????
?????-

Edek12345 - Members
Edek12345, kup tylko zaslepkie a dostaniesz cały komplet nowy oring zawleczkie i taki koreczek którego nie wykożystasz bo masz czujnik ja za to dałem 5 zł bo też mi ciekło a wymieniałem chyba z 3 tygodnie temu powodzenia
-

marko1967 - Members
-

Edek12345 - Members
chłopaki, jak wy lubicie kombinować
Edek12345, po kiego Ci ta zaślepka, kup sam oring i to wszystko, zabezpieczenie założysz stare bo to nie ono uszczelnia tylko ten oring...a za oring dasz złotówkę
powiesz że chcesz oring do czujnika temperatury i kumaty sprzedawca Ci dobierze bo nawet weźmie i przymierzy na czujniku
Edek12345, po kiego Ci ta zaślepka, kup sam oring i to wszystko, zabezpieczenie założysz stare bo to nie ono uszczelnia tylko ten oring...a za oring dasz złotówkę
powiesz że chcesz oring do czujnika temperatury i kumaty sprzedawca Ci dobierze bo nawet weźmie i przymierzy na czujniku
-

mani51 - Members
wiem o co chodzi kupilem dzisiaj od 1,8 bo podobnno taka sama ale zdjalem przednia atrape i okazalo sie ze moja jest grubsza moze i rozstaw srub jest ten sam ale jes cieńsza i to troche strach zalozyc zeby sie nie grzal
[ Dodano: 2009-01-27, 16:19 ]
zamówiłem dzis nową chlodnice i cena nie odbiega od tych co sa na szrotach. tak wiec mozna temat zamknąć
[ Dodano: 2009-01-27, 16:19 ]
zamówiłem dzis nową chlodnice i cena nie odbiega od tych co sa na szrotach. tak wiec mozna temat zamknąć
zapraszam do obejrzenia mojego GTI http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-gt ... t14130.htm
-

rogal133 - Badacz tematu
masz racje że to oring uszczelnia ja zrozumiałem że Edek12345 potrzebuje tylko zapinka bo ja szlak trafił a nie wiem czy samą zapinkie można dostac wiec napisałem że może kupic taki komplecik za 5zł (za grosze) ale racja jest po Twojej stronie że wystarczy oringmani51 napisał(a):chłopaki, jak wy lubicie kombinować![]()
-

marko1967 - Members
Ile płynu ??
Ile płynu chłodzenia wchodzi do 1.6 ABU ?
-

Edek12345 - Members