Bardzo dziękuję za podpowiedź sprawdzę i napiszę jak jest czy wszystko ok.
Pozdrowienia z 3miasta
Moderator: Moderator
Lvkasz, termostat.Jak maszjeszcze wątpliwości to podłącz auto pod komputer i sprawdź czy cie wskaźniki nie oszukują, w programie jest możliwość sprawdzić sygnał z czujnika temperatury.
Wentylator włącza się coś koło 94stopni.Jakie masz obroty biegu jałowego??jaki masz typ silnika??
Wentylator włącza się coś koło 94stopni.Jakie masz obroty biegu jałowego??jaki masz typ silnika??
Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
zapoznaj się z tym http://img220.imageshack.us/img220/8382/beztytuuqt3.jpgkrissmysticblau napisał(a):Jakie masz obroty biegu jałowego??
-

marko1967 - Members
Lvkasz, obroty silnika można włączyć na wyświetlaczu kilometrów
włączasz zapłon naciskasz przycisk od zerowania przebiegu czasowego wyłączasz zapłon ( cały czas trzymając przycisk zerowania ) ponownie włączasz zapłon (puszczasz przycisk) na wyświetlaczu pojawi się "1" naciskasz przycisk od zerowania kilometrów do momentu aż pojawi się "7" i odpalasz silnik i zamiast przejechanych kilometrów masz obroty silnika, po wyłączeniu zapłonu wyświetlacz powraca do kilometrów
włączasz zapłon naciskasz przycisk od zerowania przebiegu czasowego wyłączasz zapłon ( cały czas trzymając przycisk zerowania ) ponownie włączasz zapłon (puszczasz przycisk) na wyświetlaczu pojawi się "1" naciskasz przycisk od zerowania kilometrów do momentu aż pojawi się "7" i odpalasz silnik i zamiast przejechanych kilometrów masz obroty silnika, po wyłączeniu zapłonu wyświetlacz powraca do kilometrówOstatnio edytowano 20 sty 2009, o 21:30 przez pawelek03576, łącznie edytowano 1 raz
-

pawelek03576 - Gaduła
troche poprawiłem opis jak teraz Ci sie nie uda to możesz coś źle robić
albo może ktoś napisze jeśli ja zrobiłem jakiś błąd w opisie
albo może ktoś napisze jeśli ja zrobiłem jakiś błąd w opisie
-

pawelek03576 - Gaduła
jakieś 200 obrotów za dużo, a sprawdzałeś to na gorącym silniku czy na zimnym
jeśli masz możliwość to zamień sie z kimś czujnikiem temperatury a jak byś chciał kupić czujnik to te za 20 zł. odpadają za dobry czujnik trzeba dać około 60 zł
jeśli masz możliwość to zamień sie z kimś czujnikiem temperatury a jak byś chciał kupić czujnik to te za 20 zł. odpadają za dobry czujnik trzeba dać około 60 zł
Ostatnio edytowano 20 sty 2009, o 22:22 przez pawelek03576, łącznie edytowano 1 raz
-

pawelek03576 - Gaduła
no to błąd sprawdź obroty na ciepłym wtedy można coś konkretnego powiedzieć a na zimnym masz włączone ssanie dlatego obroty są wyższe ale ja stawiam na czujnik temperatury
-

pawelek03576 - Gaduła