Moderator: Moderator
Siw3k napisał(a):i jak się skończyło przywitanie
dziś jeszcze do niego dzwonie, a jeżeli nie odbierze, to się pofatyguję. Sprzedałęm swoje stare lampy i tydzien juz ponad jestem bez samochodu, bo jak bez lamp jeździć ?

- Affkariusz
- Berbeć
no to na policji ci nic da w takim razie odwiedż go i zobaczysz co wtedy zrobi już nie będzie taki cwany
-

Siw3k - Members
- Rocznik: 2002
- Silnik: 1.8T
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
no odzwiedze go jutro pewnieSiw3k napisał(a):no to na policji ci nic da w takim razie odwiedż go i zobaczysz co wtedy zrobi już nie będzie taki cwany
przed samym sylwestrem zrobie mu niespodzianke. Paczka idzie niby od 13.12.2012 haha, kurierem DHL, myslicie, ze mozliwy jest tak długi transport? bo śmiem wątpić.- Affkariusz
- Berbeć
Affkariusz, wystarczy żeby podał numer paczki, jeśli wysłał to musi go mieć
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam.
Ostrzegam przed użytkownikiem xam. Jego profil:
http://www.golf3.pl/xam,u,18417.htm
Miesiąc temu kupiłem od niego listwy boczne do golfa GT. Pieniądze przelałem mu na konto, paczka miała zostać wysłana odrazu. Do tej pory nie ma jej u mnie. Nie odpisuje na maile, wysłałem też listw z prośbą o zwrot pieniędzy, również brak odzewu. Jak widać na forum siedzi, wystawia nowe części. Może napisanie tego tutaj na forum wyjaśni sprawę.
Ostrzegam przed użytkownikiem xam. Jego profil:
http://www.golf3.pl/xam,u,18417.htm
Miesiąc temu kupiłem od niego listwy boczne do golfa GT. Pieniądze przelałem mu na konto, paczka miała zostać wysłana odrazu. Do tej pory nie ma jej u mnie. Nie odpisuje na maile, wysłałem też listw z prośbą o zwrot pieniędzy, również brak odzewu. Jak widać na forum siedzi, wystawia nowe części. Może napisanie tego tutaj na forum wyjaśni sprawę.
-

Pavel107 - Berbeć
Witam , niestety bardzo przepraszam ale przebywałem w szpitalu , do tego doszły jeszcze święta i naprawdę wyleciała mi z głowy wysyłka.
Chce dokończyć transakcje i dotrzymać słowa, jeszcze raz Bardzo przepraszam za czas . Przesyłka powinna być u Pana po Niedzieli , pozdrawiam serdecznie.
Chce dokończyć transakcje i dotrzymać słowa, jeszcze raz Bardzo przepraszam za czas . Przesyłka powinna być u Pana po Niedzieli , pozdrawiam serdecznie.
-

xam - Czytacz
Wracając do sprawy z postu powyżej, która nadal nie została rozwiązana, ponieważ użytkownik xam nie wywiązał się ze swoich słów. Poprosiłem go o zwrot pieniędzy,bo po miesiącu oczekiwania na przesyłkę od niego i braku odpowiedzi na moje wiadomości kupiłem inne listwy. Niestety przelewu do dziś nie otrzymałem i użytkownik nie wykazuje chęci pozytywnego zakończenia sprawy dlatego nie polecam zakupów u niego.
-

Pavel107 - Berbeć
Pavel107, Bić takich i się nie oglądać, mi do swojego złodzieja daleko i podróż wyniesie więcej niż to co mi ukradł , ale ty masz 120 km ... więc 

- marianski696
- Czytacz