Tez nie wiedziałem o tym ale mi podczas przeglądu powiedział o tym.
Ten kwitek wystawia warsztat co montujesz w nim folie.
Ale z ciekawości podjadę do jakiegoś warsztatu i spytam dokładnie o ten kwit.
Moderator: Moderator
Właśnie wróciłem z przeglądu, nawet CIENIA pytania o folie, jakiekolwiek dokumenty, homomasturbacje itp. A serwis z tych że jak coś nie halo to pieczątki się nie dostanie nawet za kasę, więc chyba większość na to leje
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ale ja straszycie
emiczka pamietasz czerwone vento na zlocie w płocku
moje vento
3 lata z przyciemka , 2 razy robiony juz przeglad kontroli drogowych minimum 5 było i nigdy nikt sie nie przypier.... słowem o szyby.
Co do podgrzewania tylnej szyby ja mam oklejone i zima podgrzewanie włączam i nic kompletnie sie nie dzieje. Po 3 na dniach podesle ci pismo które mozesz sobie druknąć wsadzić dowod a ktore dał mi kolega policjant i jakbys miała przednie boczne przyciemniac zamiar to mozesz to pisemko w rzie czego okazac i nie powinni ci zabrac dowodu. ale to tak na przyszlosc jakbys chciała i przod przyciemnic
emiczka pamietasz czerwone vento na zlocie w płocku
moje vento
3 lata z przyciemka , 2 razy robiony juz przeglad kontroli drogowych minimum 5 było i nigdy nikt sie nie przypier.... słowem o szyby.
Co do podgrzewania tylnej szyby ja mam oklejone i zima podgrzewanie włączam i nic kompletnie sie nie dzieje. Po 3 na dniach podesle ci pismo które mozesz sobie druknąć wsadzić dowod a ktore dał mi kolega policjant i jakbys miała przednie boczne przyciemniac zamiar to mozesz to pisemko w rzie czego okazac i nie powinni ci zabrac dowodu. ale to tak na przyszlosc jakbys chciała i przod przyciemnic
- aro1120
- Czytacz
no nie wierze w to co czytam jakie bzdury tylnych szyb to nawet nie musisz mieć a przedstawiciele handlowi mają zastawki plastikowe i co
????? przepisy mówią że przepuszczalność światłą szyb przednich musi być 70 % i musi być widać kierowce Jakoś mieszkam obok komendanta policji to chyba wie i sam mam szyby czarne jak smoła a teraz będę przyciemniał przód boki
????? przepisy mówią że przepuszczalność światłą szyb przednich musi być 70 % i musi być widać kierowce Jakoś mieszkam obok komendanta policji to chyba wie i sam mam szyby czarne jak smoła a teraz będę przyciemniał przód bokiPajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
arojak możesz wyślij mi:) ja Już przyciemniłam i jakoś się nikt nie czepiał wiec wiecie.
Dzieki za rady i w ogóle.
Ta jak mogłam nie pamiętać jednego vento to weź aż taka skleroza nie jestem:)
Dzieki za rady i w ogóle.
Ta jak mogłam nie pamiętać jednego vento to weź aż taka skleroza nie jestem:)
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
ja miałam w zestawie taką właśnie szpatueczkę i nią robiłam:)
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi