Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Przyciemnianie Szyb
witam posiadam folie do przyciemniania szyb z atestem moge to sam zrobic na tylnich szybach czy nie bardzo??? musze szyby wyciagnac??jesli tak to jak to zorbic..prosze o profesjonalna porade:(:(aha i jeszcze jedno czy montuje sie folie zobu storn czy tylk ood wewnatrz??
- przemo2008
- Czytacz
Powiem tak jesli bedziesz zakladal folie bez zdejmowania szyby to moga wyjsc ci bąble ( moj sasiad robil bez wyciagania i musial na tylnej szybie nakleic znaczek VW bo przecinal folie zeby zlikwidowac bable i brzydko to wygladalo).
Ja tez mam przyciemnione szyby ale nie robilem tego samo tylko oddalem golfika w czyjes rece. i jest git
Tak jak napisal IMPER.... folie zaklada sie od wewnatrz
(tylko jak bedziesz zakladal na boczne szyby to pamietaj zeby nie zakladac foli odrazu od krawedzi szyby tylko zostawic troszkie zeby szyba ladnie sie zamykala
)
pzdr.
Ja tez mam przyciemnione szyby ale nie robilem tego samo tylko oddalem golfika w czyjes rece. i jest git
Tak jak napisal IMPER.... folie zaklada sie od wewnatrz
(tylko jak bedziesz zakladal na boczne szyby to pamietaj zeby nie zakladac foli odrazu od krawedzi szyby tylko zostawic troszkie zeby szyba ladnie sie zamykala
)
pzdr.
-

K@mil - POMOCNIK

-

pawel_ns - Members
no ja mam wszystkiem przyciemnione rownomiernie, przednie tez to moze dlatego choc slyszalem ze np w nowym targu robia to za ok 350
-

pawel_ns - Members
osz kurde
w take coś to bym sie nie bawił, prędzej przykleje cały kawał folii a potem obetne to co zbędne
ps. na przyciemnianie tylnych bocznych i tylnej szyby trzeba mieć jakiś atest czy coś takiego? i czy policja czepia się do przyciemnienia tylnej szyby?
w take coś to bym sie nie bawił, prędzej przykleje cały kawał folii a potem obetne to co zbędne
ps. na przyciemnianie tylnych bocznych i tylnej szyby trzeba mieć jakiś atest czy coś takiego? i czy policja czepia się do przyciemnienia tylnej szyby?
-

$kubi - Gaduła
a ja też chciałem przyciemnić sobie szybę z tyłu i tylnie boki, ale raczej wolał bym też mieć z atestem w jakimś zakładzie, ma ktoś jakieś w okolicach Żywca lub Bielska-Białej namiary na jakiś serwis tym się zajmujący? i czy boczne z przodu też przyciemnić?
- dawidg87
- Badacz tematu