Boczne z przodu mozna przyciemnic tylko do ilus %, musza mniec iles % przepuszczalnosci swiatla wiec i tak nic to nie da najlepiej jak sa orgianalnie przyciemnione
te atesty to ściema kazda firma takie coś nakleja ale to jest zbedne, bardziej słuzy jako REKLAMA dla firmy która zakłada takie folie
nie trzeba mieć atestów na tylne bo czne i tylna, (o ile sie ma prawe lusterko)
jesli potrafisz naklejać takie cuda to spróbuj, folia duzo nie kosztuje, ale zabawy troszke jest, ja akurat nie mam fachu w rekach i bym podjechał gdzieś zeby mi zalozyli
ja mam z przodu przyciemnione ale na samym poczatku w zakladzie powiedzieli mi ze przeglad mi podbija ale jak sie miski beda rzucac to odklejam przy nich folie i jade dalej
Ze swojego doświadczenia powiem że lepiej dać to fachowcowi Jak się zabrałem za poprzedniego golfika do przyciemniania , to w walce straciłem 3 rolki folii ,pare włosów i dużo nerwów A i tak wszystko zerwałem bo nie było idealnie
widać że co miasto to taniej ściemniają szyby.. u mnie taka przyjemność 500zeta kosztuje ale za friko koleś mi przykleja pasek na szybe przednią.. a ha no i folia nie czarna (bo jest tańsza) tylko taka grafitowa
w rybniku 350 zeta komplet razem z przodem bez atestu
a co do miskow to mnie ostatnio szczaili no i co musialem rwac ale jak widzili ze od pasazera juz zerwana to jedz juz pan bo czasu nie mamy, a ja co spowrotem do rybnika i kleimy na nowo oczywiscie pokuta 50 zl
A co z tylną szybą? Od kogoś słyszałem, że jeśli jest przyciemniona, to trzeba odpiąć przewód od ogrzewania tylnej szyby? Tylne boczne sam przyciemniałem i zamierzam zabrać się za tą w klapie.