leje ktoś z Was do swojego dieselka BP ultimate? widać jakąś dużą różnicę w spalaniu, i mocy silnika? no i wreszcie czy można lać raz ultimate a innym razem zwykłego dieselka ( wiadomo - finanse
)Moderator: Moderator
)
Jeżeli mój rympel 1Y chodzi lepiej na ropce typy właśnie ultimate z BP albo vpower z Shella to Twój na pewno też będzie lepiej chodził
co ważne na pewno ciszej hehe jak zaleje to badziewie po 3.50 z Carefura np to nawet są momenty że silnik przerywa ..... mam pytanie z innej beczki co sądzicie o takim produkcie którego reklamy są teraz na co drugim kanale w TV mianowicie Modyfikator Plus czy coś takiego ....morsdicti napisał(a):Jeżeli chodzi o TD to ja coś mogę powiedzieć bo w sumie mam bliźniaczą jednostkęJeżeli mój rympel 1Y chodzi lepiej na ropce typy właśnie ultimate z BP albo vpower z Shella to Twój na pewno też będzie lepiej chodził
co ważne na pewno ciszej hehe jak zaleje to badziewie po 3.50 z Carefura np to nawet są momenty że silnik przerywa ..... mam pytanie z innej beczki co sądzicie o takim produkcie którego reklamy są teraz na co drugim kanale w TV mianowicie Modyfikator Plus czy coś takiego ....
a wszystko to za nieco ponizej 150zl .... w TVN turbo testowali to na skodzie octavi 1.9 TDI na pompowtryskiwaczach i sprawdzali po przejechaniu nie pamiętam chyba 1500 km na chamowni moc wzrosła o 3 KM a spalanie o 0.6 litra spadło czy tam o jeden litr ....
!!!!!!1
zwykły chwyt marketingowy zeby paru naiwniaków sie nabrało, za te 150 zł moznaby kupic prawie 40 litrów ropy
poza tym mam pewność ze nie leje do baka byle czego, a nie jakąs ropę od Staśka z szopy z bańki po pestycydach 
) na bp i zalewam ultimatem częściej niz zwykłą ropą
http://www.bp.com/subsection.do?categor ... Id=7010585

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości