Moderator: Moderator
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
aktualnie nie ma sensu zatruwać atmosfery bio bo guwniana oszczednsc kiedys bylo troche ponad zlotowke
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Ja tankuje do swojego golfika bio 100. Obecna cenna na bliskiej to 5.19zł z vatem a jak bierzesz fakturę to masz 1/L za 4,25zł
. Jestem zadowolony ponieważ na baku robię koło 1000km.-

zomiwatchme - Czytacz
Wiesz ja to nie odczuwam spadku mocy
. Jak zacząłem lać to paliwko to od tego czasu kontroluje filtr paliwa czy się nie zapycha
.
. Jak zacząłem lać to paliwko to od tego czasu kontroluje filtr paliwa czy się nie zapycha
.-

zomiwatchme - Czytacz
bendi86 napisał(a):Idzie wiosna, co myślicie o oleju roślinnym? cena za litr ok. 1 zł taniej niż ropa.
gdzie kupisz olej roślinny za 1zł/l
;D"...oprócz szaleństwa i głupoty można dodać ciekawość i chęć przesunięcia granicy, cechy bez, których dalej siedzieli byśmy w jaskiniach i ganiali za ogniem:).."
- kostek678
- Czytacz
mazdah napisał(a):kostek678 napisał(a):bendi86 napisał(a):Idzie wiosna, co myślicie o oleju roślinnym? cena za litr ok. 1 zł taniej niż ropa.
gdzie kupisz olej roślinny za 1zł/l;D
Oj chłopie czarno widzę Twóją maturę z polskiego
Oj tam oj tam zapytałem tylko gdzie kupujesz ten olej roślinny za złotówkę ?
A poza tym napisałem w skrócie bo byłem zmęczony .... %
[ Dodano: 2012-06-25, 11:43 ]
Yyyy
jaką maturę?"...oprócz szaleństwa i głupoty można dodać ciekawość i chęć przesunięcia granicy, cechy bez, których dalej siedzieli byśmy w jaskiniach i ganiali za ogniem:).."
- kostek678
- Czytacz
Wy tu się fajnie śmiejecie z nieumiejętności czytania ze zrozumieniem a ja od wiosny tankuję ON z OO i na kupionych 20 l OO rzeczywiście oszczędzam ok.20 zł
a teraz policzcie ile ostatnio tankowaliście i niech działa na wyobraźnie
OSTRZEGAM: mam silnik AAZ czyli typowo mechaniczny bez komputera, z pompą mającą dawkę startową ( taka wajcha z lewej strony pod włącznikiem świateł) przez innych nazywana ssaniem dzięki czemu silnik nie kuleje przy odpalaniu i pierwszych minutach pracy silnika
O innych typach diesla niech się wypowiedzą ich użytkownicy. Goły diesel pewnie wessał by to razem z plastikową bańką 
a teraz policzcie ile ostatnio tankowaliście i niech działa na wyobraźnie
OSTRZEGAM: mam silnik AAZ czyli typowo mechaniczny bez komputera, z pompą mającą dawkę startową ( taka wajcha z lewej strony pod włącznikiem świateł) przez innych nazywana ssaniem dzięki czemu silnik nie kuleje przy odpalaniu i pierwszych minutach pracy silnika
O innych typach diesla niech się wypowiedzą ich użytkownicy. Goły diesel pewnie wessał by to razem z plastikową bańką 
Moje vwozidełko: moj-golf/golf-3-by-bendi-t35710.html
- bendi86
- Badacz tematu