Moderator: Moderator
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Idzie wiosna, co myślicie o oleju roślinnym? cena za litr ok. 1 zł taniej niż ropa.
Moje vwozidełko: moj-golf/golf-3-by-bendi-t35710.html
- bendi86
- Badacz tematu
Ja myślę to: "1. Nie będziesz jeździł na dziadowskim paliwie ze stacji hipermarketowych i nie bedziesz lał paliwa które nie wie co to liczba cetanowa. Lej za to wszystko co czyste, łącznie z opałem , by traktor twój pędził z pociągu zapałem.bendi86 napisał(a):Idzie wiosna, co myślicie o oleju roślinnym? cena za litr ok. 1 zł taniej niż ropa.
Czystość paliwa czasem ważniejsza ku niechceniu niźli czteropaka zapas na tylnim siedzeniu."
-

uldyn - Czytacz
Staury napisał(a):Ja sobie śmigam na opale, zrobiłem już 50 000 i żadnych problemów z pompą czy coś. Nikogo nie namawiam, ale nikt mi też nie wmówi że to wielki błąd. Spróbuj a dopiero się potem wypowiadaj, krytykuj....
Wiele osób mówi ze nasze kochane goferki kochają opał .. ale jak to dorwac ,, i jak wyyglada cenowo ? ..
- MTi
- Badacz tematu
MTi napisał(a):Wiele osób mówi ze nasze kochane goferki kochają opał .. ale jak to dorwac ,, i jak wyyglada cenowo ? ..
normalnie kupic na pompie nie wiem jak dzis to wyglada kiedys byla spora roznica a dzis chyba nawet zlotowki nie ma miedzy litrem OO a ON
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
A gdzie można kupić takie bio w okolicach wrocławia i jak wygląda to cenowo ? Bo widziałem jakiś biodiesel na orlenie ale w cenie normalnej on
Moje vwozidełko: moj-golf/golf-3-by-bendi-t35710.html
- bendi86
- Badacz tematu