Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
A wie ktoś gdzie mogę zamówić taki zestaw naprawczy rozrusznika .A czy to rozrusznik skoro kręci bdb nie zacina się nic itd .Nawet jak zimny i świece grzeją kręci bardzo dobrze wałem .
- karolulewicz
- Czytacz
bo w jednym i drugim były juz zajechane.... ale nieważne szukaj dalej przyczyny bez wkładu finansowego nie naprawisz tego pojazdu....
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Ale dziś doszedłem do wniosku że jak ma 90 stopni pali ok .Problem jest dopiero jak spadnie temperatura do około 70% ..Czy to jest wina też rozrusznika .I powiedz mi jakie cześci naprawcze muszę kupić do rozrusznika
- karolulewicz
- Czytacz
Zapytam jeszcze aby nie pisać nowego tematu macie jakiś link do ustawienia kąta wtrysku w zwykłym D
Problem z paleniem rozwiązałem zamontowaniem przełącznika do grzania świeć w aucie i wciskam na chwile przed rozruchem na ciepłym i pali na strzał .Ale jeszcze pobawię się z kątem wtrysku
Problem z paleniem rozwiązałem zamontowaniem przełącznika do grzania świeć w aucie i wciskam na chwile przed rozruchem na ciepłym i pali na strzał .Ale jeszcze pobawię się z kątem wtrysku
- karolulewicz
- Czytacz
karolulewicz napisał(a):aby nie pisać nowego tematu macie jakiś link do ustawienia kąta wtrysku w zwykłym D
Prosze
http://www.golf3.pl/search.htm
Mój golfik
-

slawek5t - Members
Nie lepiej było dać link szukałem wcześniej tam i nic nie znalazłem na temat więc nie o taka odp mi chodziło
- karolulewicz
- Czytacz