Moderator: Moderator
 przy następnej wymianie rozrządu poprawić
 przy następnej wymianie rozrządu poprawić  
 ??
?? 

da-w-id, chyba nie wiesz jakie sa objawy uszczelki skoro tak piszesz
 da-w-id, chyba nie wiesz jakie sa objawy uszczelki skoro tak piszesz  Nie przejmuj się klekot musi kopcic normalna rzecz
 Nie przejmuj się klekot musi kopcic normalna rzecz 

Chociaż filtr powietrza do wymienienia mam, bo jak go za mocno przyciskałem az czarno było w pewnym momencie
 Chociaż filtr powietrza do wymienienia mam, bo jak go za mocno przyciskałem az czarno było w pewnym momencie  później znów tak na niebiesko
 później znów tak na niebiesko 

zwłaszcza jak go przyciśniesz, masz lekko przestawiony kąt wtrysku dlatego wydaje ci się że dymi na siwo ( bo w zasadzie trochę dymi na siwo ) jak w dieslu pada uszczelka pod głowicą to uwierz mi że wskazówka od temperatury była by szybsza od obrotomierza
 zwłaszcza jak go przyciśniesz, masz lekko przestawiony kąt wtrysku dlatego wydaje ci się że dymi na siwo ( bo w zasadzie trochę dymi na siwo ) jak w dieslu pada uszczelka pod głowicą to uwierz mi że wskazówka od temperatury była by szybsza od obrotomierza  
 ??
?? 

jeśli zmieniałeś sam to kilka wieczorów przy miłej lekturze i żaden diesel z pompą na pasku ci nie straszny
 jeśli zmieniałeś sam to kilka wieczorów przy miłej lekturze i żaden diesel z pompą na pasku ci nie straszny   a jak nie robiłeś sam rozrządu tylko zleciłeś to w warsztacie to po prostu przy następnej zmianie zwróć im uwagę że miałeś źle ustawiony kąt na pompie.
 a jak nie robiłeś sam rozrządu tylko zleciłeś to w warsztacie to po prostu przy następnej zmianie zwróć im uwagę że miałeś źle ustawiony kąt na pompie. ??
?? 

Dzieki wielkie
 Dzieki wielkie 

??
?? 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości