Moderator: Moderator
mi przy cieknacej pompie spalal 0.5l wiecej a jezdzilem tak 1,5 miecha cos musi byc nie tak bo nie slyszalem zeby ktos mial takie spalanie w trasie golfem. moze jedz do kogos na kompa zrob logi a auto nie zaczelo glosniej chodzic???
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
amator, no to bardzo dużo ci żre... bo ja np. też mam 1Z i na trasie spala 4,5L na 100km. na mieście zrobiłem 530KM za 150zł czyli 30L ON
-

LukTychy - Members
a co dzień jakie odcinki drogi robisz??
może warto było by najpierw spr. parametry pracy silnika.... - dawka,kat wtrysku jak i kondycje silnika przede wszystkim w jakiej kondycji są wtryski.
proponuje próby wlania środka STP do czyszczenia układu paliwa - bardzo pomaga na rożne niedomagania.
chyba ze lipne ON...
może warto było by najpierw spr. parametry pracy silnika.... - dawka,kat wtrysku jak i kondycje silnika przede wszystkim w jakiej kondycji są wtryski.
proponuje próby wlania środka STP do czyszczenia układu paliwa - bardzo pomaga na rożne niedomagania.
chyba ze lipne ON...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
SotoM, ja lalem to STP moim zdaniem to badziew nie widzialem roznicy.. czekam na odp na temat szklanek na
... amator, celuj w te wtryski a nie masz kopcenia na niebiesko??
... amator, celuj w te wtryski a nie masz kopcenia na niebiesko??JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
to juz jest oznaka ze jest jakas nie wydolnosc albo pompy albo wtryskow celuj w to jedz do pompiarza u mnie kopcil na niebiesko przestawial sie kat wtrysku przez jakas zebatke na wale czy cos takiego ale spalania nie bylo wiekszego
-

Golfik1986 - Ekspert
to daj linka bo nie chce mi sie szukac...Golfik1986 napisał(a):czekam na odp na temat szklanek na
nie widziałes na parametrach czy na tyłku?? bo na tyłku nie zobaczysz...Golfik1986 napisał(a): ja lalem to STP moim zdaniem to badziew nie widzialem roznicy

-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
poprostu na silniku nie odczulem roznicy rzadnej jakies wielkiej.. ale w moim ktora panewka byla w dupie tak mi sie wydaje
-

Golfik1986 - Ekspert