Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Mi cos dzisiaj tez pukało ale o dziwo po wymianie swiec. pukało sprawdzilem tym do wyczucia drgan co maja lekarze dochdzilo jak by swieca o tloki wlailato poluzowalem. Wlaczylem silnik i dalej to samo. wkoncu sie wku...em i dalem na bieg wsteczny ,dalej puka mowie gorzej byc nie moze moze go przedmucham moze jakas srubka obija o cos dalem w pyte gazu i sie momentalnie zatrzymalem. i nagle uslyszlaem ze ciszej stuka. Ponownie powturzylem sytuacje i bylo coraz ciszej az w koncu ustapilo i do tej pory nie am pojecia co to moglo byc. 

- bienioeg10
- Czytacz
Paxtor dziek iza rade ale to nie to .... Nie wiem jutro swieto ale po jutrze ide na diagnostyke i mi podlacza i powiedza co jest nie tak. Tylko ile to moze kosztowac???
- bienioeg10
- Czytacz
Brat w Audi 80 kombinował z olejem i powiedział że nie ma co patrzec na przebieg lejemy jak by to nowebyło a nie jakies bzduryz wypłukiwaniem itp.
będe niedługo zmieniał olej filtr to zalewam jak do nowego
swoją drogą mi kiedyś stukało jak na5 biegu i 80-90 jechałem przegazówka do 120 i po problemie aż kiedyś samo przestało
będe niedługo zmieniał olej filtr to zalewam jak do nowego
swoją drogą mi kiedyś stukało jak na5 biegu i 80-90 jechałem przegazówka do 120 i po problemie aż kiedyś samo przestało
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran