jestem dobrej mysli , a pytanko mam jaka powinien trzymać temperaturę
?Moderator: Moderator
jestem dobrej mysli , a pytanko mam jaka powinien trzymać temperaturę
?Dinuś napisał(a):mialem g60 ,marzył mi sie vr6 spelnilem marzenie a tu lipa , co do doktora to wadpie zeby byl zalany tym ale sprawdze na pewno , a co do zadeklarowania sie to nie byl taki chetny ,to jest starszy koles wiec msyel ze nie w glowie mu takie kombinacje moge sie mylić , podejme sie naprawy i bedzie lataljestem dobrej mysli , a pytanko mam jaka powinien trzymać temperaturę
?
Dinuś napisał(a):mialem g60 ,marzył mi sie vr6 spelnilem marzenie a tu lipa , co do doktora to wadpie zeby byl zalany tym ale sprawdze na pewno , a co do zadeklarowania sie to nie byl taki chetny ,to jest starszy koles wiec msyel ze nie w glowie mu takie kombinacje moge sie mylić , podejme sie naprawy i bedzie lataljestem dobrej mysli , a pytanko mam jaka powinien trzymać temperaturę
?
? bo w sumie jesli panewka sie nie obrucila i bedzie caly wal to zmiana panewek i smiga a jesli bedzie porysowany to trzeba robic sliw
wczoraj bylem u mechanika (taty znajomy) mowi ze do 500zl zrobi mi to jesli wal caly , ja nie mam kanalu i nie mam jak zadzialac
ale chodzil bardzi ladnie nie jenczalo nic nie stukalo , zmylila mnie ta miarka , czlowiek na blendach sie uczy szkoda ze tyle kosztuja
jesli wszystko bedzie ok to od razu wywalam gaz ,po papierach wynika ze byl tam pol roku , i wrzucę fotki golfa
marzenie jest lecz serce marzenia na razie przestalo bic : 
. Jak da rade to zrób i jezdzij, koles jest frajerem i tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości