Moderator: Moderator
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: problem z niskimi obrotami
[Ja mam ten sam silnik 1,6AEE i mam to samo obroty na poziomie 600 a ostatnio gaśnie na wolnych obrotach jutro elektromechanik prawdopodobnie zawalona przepustnica
- INDIJONES
- Berbeć
Redrick napisał(a):a co do obrotów to muj też ma bardzo niski bo 600 ale nie gaśnie ale wkurza mnie jakiś brzęczek pod maską pod filtrem powietrza nie wiem co to jest
[ Dodano: 2009-06-19, 08:14 ]
I jeszcze pomuszcie mi niewiem co sie dzieje pod korkiem wlewu oleju jest taka białay osad niewiecie czym to może być
- Damian11
- Berbeć
[ Dodano: 2009-06-19, 08:14 ]
I jeszcze pomuszcie mi niewiem co sie dzieje pod korkiem wlewu oleju jest taka białay osad niewiecie czym to może być
"masło" pod korkiem wlewu oleju, to objaw padnietej uszczelki pod glowica.. nie kopci ci na bialo?nie ubywa plynu w zbiorniczku?
- jatromb
- Czytacz
"masło" pod korkiem wlewu oleju, to objaw padnietej uszczelki pod glowica.. nie kopci ci na bialo?nie ubywa plynu w zbiorniczku?
Ale czemu od razu uszczelka. Takie masło może wystąpić przy częstej jeździe na krótkie trasy zwłaszcza w okresie zimowym. Z resztą było o tym już w nie jednym temacie.
http://www.golf3.pl/topics9/tak-zwane-m ... ht=mas%B3o
Poczytaj co chłopaki piszą
- luckystrike
- Berbeć