Moderator: Moderator
seneka napisał(a):czy ktoś się może orientuje gdzie można zdobyć uszczelki, które są pomiędzy górną i dolną częścią wtrysku
Też miałem problem żeby je dostać. Wyciąłem je z grubej tektury i nasączyłem olejem. Póki co jest ok
Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposób (z wyjątkiem całkowitego zniszczenia),będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu naprawczego. 

-

BORYSKA - Badacz tematu
wysokie obroty
witam. moj golfik stal ostatnio przez dwa dni nie odpalany. na trzeci dzien chcialem go odpalic to strasznie dlugo go krecilem i odpalil w koncu ale dziwnie sie zachowywal dawalem mu gazu to sie jakby dlawil i dostal wysokie obroty (1900). koledzy jak wiecie co jest to pomozcie.
- benio
- Berbeć
kurde tylko czyszczenie przepustnicy i adaptacja. czy wy myslicie ze ja na tyle głupi jestem ze nie robiłem tego nawet u elektryka byłem i nic adaptacje przyjmuje. a jak silnik ostygnie to dalej to samo. sory prezesik
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
moj czasem (po dluzszym czasie) dostaje bzika i mu obroty ustawia na ok 3000 i musze kabelkami bezposrednio z aku zasterowac obnizenie i potem juz ustawi sobie sam i jest dalej spoko na dlugo. trzeba szukac moze sygnal wysyla cos ale trzeba vag do tego.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
benio napisał(a):trojeczkaGT a jak robisz to obnizenie z aku?
nie wiem czy to bezpieczne dla silnika krokowego (nastawnika przepustnicy) bo w instrukcji jest ze niby 6 V a ja mu daje bezposrednio za pomoca kabelkow 12 V z aku
podlaczasz bieguny do pinow 1 i 2 liczac od gory i zaleznie jak podlaczysz to albo sie schowa albo wysunie.
mi jak tak sie ustawi na 3000 np to wylaczam auto chowam na max silniczek podlaczam znowu tak jak bylo i odpalam auto i juz mam dobre obroty.
(nie odpowiadam za ewentualne szkody u innych)
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe