Tiiger, co dot tej sondy to mozesz miec przestawiona ale jesli deptasz mu na miescie do 100km/h to nie dziw sie ze 11 lyka bo to nic dziwnego tym bradziej zima
jest

Moderator: Moderator
Tiiger, co dot tej sondy to mozesz miec przestawiona ale jesli deptasz mu na miescie do 100km/h to nie dziw sie ze 11 lyka bo to nic dziwnego tym bradziej zima
jest

ale i tak to wyglada mi na bardzo naciagane
ja daje czadu na miescie i mam 9,5-10 jak sie postaram 11 podbnie na trasie kiedy jezdze te 170 to mam spalnie kolo 9 jednak jak nie wciskam to do 6 potrafi zejsc olej mysle ze jezdze na nienajgorszym MOBIL 1 ale nie pamietam dokldanie nazwy ja takze nie przechodze na gaz bo nie robie tyle kialsow az zeby mi sie to oplacalo tym bardziej z moim silnikiem(wielopunkt) no nie wiem virus_wrona, moze wskazowka od paliwa robi Cie w jajo...
nie wiem jak to robisz ale musisz zdradzic mi swoj sekret bo kurde jestes mistrzem ekonomii jesli to prawda hehe w co watpie ale spoko wychodzi na to ze my wyszyscy mamy cos z sadami albo nasze auta maja zapchane katy az dziwne Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości