.Autko jest niestety bardzo zaniedbane więc czeka mnie dużo pracy....Moderator: Moderator
Re: W tym temacie się witamy!
Witam jestem Piotrek.Mieszkam w Cieszynie i zostałem posiadaczem golfa III z serii OTMAR ALT 1.9 TDI
.Autko jest niestety bardzo zaniedbane więc czeka mnie dużo pracy....
.Autko jest niestety bardzo zaniedbane więc czeka mnie dużo pracy....wryku
- wryku
- Berbeć
witajcie ludzie
cześć i czołem
- IgorHatnvor
- Berbeć
Witajcie posiadam Golfa z 93 r. na imię mi Mariusz posiadam golfa nie dlugo ale już wiem ze to jest ten samochód na całe życie
jetsem z Zduńskiej Woli woj. łódźkie
jetsem z Zduńskiej Woli woj. łódźkieJestem nowym posiadaczem Golfa którego od razu pokochałem on i ja to teraz całoś mojego zycia narzeczona ma mnie i go po woli już doś
- Jaszczurka
- Berbeć
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem golfa 3 z 1997r (pierwsze auto). Mam nadzieję że w razie problemów podzielicie sie swoim doświadczeniem
.
.Ostatnio edytowano 19 mar 2015, o 21:19 przez Elektronik, łącznie edytowano 1 raz
- Elektronik
- Berbeć
Witam. Od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem mk3 5D z silnikiem 1.4 + LPG. Muszę w niego włożyć jeszcze sporo pracy, aby doprowadzić go do dobrego stanu. Liczę na waszą pomoc w potrzebie i sam również będę starał się pomagać jeżeli tylko będzie taka możliwość 

- sadlak889
- Berbeć