Moderator: Moderator
Witam wszystkich. Nazywam sie Michał i Radzionkowa. Posiadam mk3 GT z motorem benzynowym 1.8 90km. z 1993 roku. Autko posiadam od 2 lat. Pozdrawiam wszystkich i myślę, że będzie nam się miło współpracowało !
HansGT
-

HansGT - Czytacz
A ja sie z wami zegnam
bardzo duzo wam zawdzieczam wiele mi pomogliscie i naprawde milo spedzalam z wami czas ale juz nie mam sil i kasy aby inwestowac w starego golfika i przesiadlam sie na opla bedzie mi was brakowac waszych porad ale coz czas cos zmienic.... pozdrawiam was Natalia 
bardzo duzo wam zawdzieczam wiele mi pomogliscie i naprawde milo spedzalam z wami czas ale juz nie mam sil i kasy aby inwestowac w starego golfika i przesiadlam sie na opla bedzie mi was brakowac waszych porad ale coz czas cos zmienic.... pozdrawiam was Natalia 
-

Nati712 - Badacz tematu
Witam, mam na imię Sławek, i Golfa ten egzemplarz mam od tygodnia (poprzedni mialem dawa miesiace). Konto dostalem od kumpla bo chcialem sie zarejestrowac na forum ale błąd formularza rejestracji jest, wiec oddal mi swoje konto sprzed 6 lat
Mój Golf to Czarna Perłą (nie wiem jak nazwac bo mieni sie jak nwm co:) ) silnik to 1.8 75 KM + lpg rocznik 1993
Mój Golf to Czarna Perłą (nie wiem jak nazwac bo mieni sie jak nwm co:) ) silnik to 1.8 75 KM + lpg rocznik 1993
- gwynbleidd92
witam mam na imię Łukasz jestem z Chorzowa posiadam od miesiąca Golfa 3 1.8 90 KM + lpg kolor srebrny
a fotki wrzucę jutro
a konto dostałem od znajomego bo już nie korzysta a nie idzie się zarejestrować
pozdrawiam

a fotki wrzucę jutro
a konto dostałem od znajomego bo już nie korzysta a nie idzie się zarejestrować
pozdrawiam

-

MEDIASPORY - Badacz tematu
- Rocznik: 1992
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe