Moderator: Moderator
Witam
mam 19 lat tydzien temu odebrałem prawo jazdy i od razu pojechałem po czerwonego golfa
kupiłem go od kolegi nie jest on rarytasem ale w końcu to 1 samochód i kupiłem go tanio hmm co by więcej napisać planuje nim jeździć nie dłużej jak 2 lata prawdopodobnie zmienie w nim fele ale o samochodzie napisze wiecej w temacie o naszych samochodach jak bedzie mi sie chcialo go zrobic
chodze do samochodówki już ostatni rok i mam skuter który też pokaże (mam go prawie 6 lat i wszystko jest zrobione tak jak chcialem po prostu taki skuterowy projekt
) myśle że w razie potrzeby uzyskam pomoc bo mój golf jak wspomniałem ideałem nie jest i ma troche lat (94r
)
mam 19 lat tydzien temu odebrałem prawo jazdy i od razu pojechałem po czerwonego golfa
kupiłem go od kolegi nie jest on rarytasem ale w końcu to 1 samochód i kupiłem go tanio hmm co by więcej napisać planuje nim jeździć nie dłużej jak 2 lata prawdopodobnie zmienie w nim fele ale o samochodzie napisze wiecej w temacie o naszych samochodach jak bedzie mi sie chcialo go zrobic
chodze do samochodówki już ostatni rok i mam skuter który też pokaże (mam go prawie 6 lat i wszystko jest zrobione tak jak chcialem po prostu taki skuterowy projekt
) myśle że w razie potrzeby uzyskam pomoc bo mój golf jak wspomniałem ideałem nie jest i ma troche lat (94r
)- manieqqq
- Berbeć
Witam wszystkich nazywam się Marcin, od dłuższego czasu przeglądam forum ponieważ jestem posiadaczem GT TDI, którego chce doprowadzić do stanu igła 

- martinez666
- Berbeć
Witam. jestem Janusz i od niedawna (dosłownie kilka dni
) posiadam Golfa. Mam nadzieję znaleźć coś ciekawego związanego z tym kultowym autem na forum 
) posiadam Golfa. Mam nadzieję znaleźć coś ciekawego związanego z tym kultowym autem na forum 
- Janusz9200
- Berbeć
Witam wszystkich! Znajdziecie mnie w dziale ubezpieczeń, gdzie postaram się odpowiadać na wszystkie Wasze pytania i problemy związane z OC/AC i inną papierologią
Szerokości!
Szerokości!

Aktualne informacje i wzory wypowiedzenia umowy OC Twojego Golfa 

-

Finansolog - Berbeć
Witam.
Paweł z okolic Wrocławia.
Golfa III posiadam już od kilku ładnych lat i zapewne będę oczekiwał pomocy od Was w pewnych tematach. Ja również służę pomocą ze swojej strony na tyle na ile będę mógł pomóc. Ogólnie z Golfika jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam.
Paweł
Paweł z okolic Wrocławia.
Golfa III posiadam już od kilku ładnych lat i zapewne będę oczekiwał pomocy od Was w pewnych tematach. Ja również służę pomocą ze swojej strony na tyle na ile będę mógł pomóc. Ogólnie z Golfika jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam.
Paweł
Powoli do celu - "gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy"
- pawel_breslau
- Berbeć
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.6
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam.Marcin mam 22 lata i jestem ze Zwolenia/k Radomia, jestem posiadaczem mk4 od paru miesiecy, poprzednio bylo mk3. Szykuje sie gruby german znów 

-

marcin9216 - Czytacz