witam wszystkich posiadam od kilku lat golfika III silnik 1,4 benzynka lekki tuning optyczny.
Pochodze z Nowego sacza a obecnie mieszkam w lorsol.
L
Moderator: Moderator
-

pablo87 - Gaduła
Mestre napisał(a):wymieniałes oswietl w ringach na niebiesko ?
tak wymieniałem myślę ze fajnie sie prezentuje
Mestre napisał(a):czy przekładałeś regulację świateł ze starych lamp???
ja nie przekładałem tych regulacji
pozdrawiam
-

pablo87 - Gaduła
efekt jest
a co do policji nie miałeś problemów ? bo mnie po wymianie lamp odrazu zatrzymali i kontrola żarówek czy xenonów nie mam itp u nas w Jaworznie czepiaja sie o wszystko o filtr storzkowy strumiennice naklejki wydech pasek na szybie do puki nic sie nie stanie to spoko ale jak złamiesz jakis przepis to odrazu mandat z górnej półki niema zmiłuj . zastanawiam sie czy zmienic zderzaki czy zostac przy tradycyjnych?
pozdrawiam
a co do policji nie miałeś problemów ? bo mnie po wymianie lamp odrazu zatrzymali i kontrola żarówek czy xenonów nie mam itp u nas w Jaworznie czepiaja sie o wszystko o filtr storzkowy strumiennice naklejki wydech pasek na szybie do puki nic sie nie stanie to spoko ale jak złamiesz jakis przepis to odrazu mandat z górnej półki niema zmiłuj . zastanawiam sie czy zmienic zderzaki czy zostac przy tradycyjnych?
pozdrawiam

-

Mestre - Berbeć
witam wczoraj pisałem o tych lampach nie wymieniałem ale mam zamiar założyć te silniczki od starych lamp powinny podejść tylko nie wiem czy nie trzeba trochę przerobić końcówek silniczków jak założę to mogę ci napisać więcej w najbliższym czasie myślę z tym zrobić a jeśli chodzi o policje jeszcze mnie nie trzymali ale u nas policja jeszcze tak strasznie na to nie patrzy a ringi miałem oryginalne pozdrawiam
-

pablo87 - Gaduła
no heloł
witam wszystkich, jestem valenti.no- moze ktoś mnie kojarzy z maluchowskich for jako wlasciciel również żółtego niskiego i mega gangsterskiego malana
od zeszłego roku posiadam również Golfa 3 GTI Edition 2.0 8v z 94 roku przywiezionego oczywiscie z niemiec
w stanie baaaardzo zadbanym.. oczywiscie jak to na mnie przystało- tak bardzo seryjnie nie zostanie- bedzie troche w niemieckim stylu.. ale najpierw zabieram sie za audio, które od paru miesiecy czeka na złożenie- jakoś tak nie mam czasu
jeszcze raz witam i pozdrawiam
od zeszłego roku posiadam również Golfa 3 GTI Edition 2.0 8v z 94 roku przywiezionego oczywiscie z niemiec
w stanie baaaardzo zadbanym.. oczywiscie jak to na mnie przystało- tak bardzo seryjnie nie zostanie- bedzie troche w niemieckim stylu.. ale najpierw zabieram sie za audio, które od paru miesiecy czeka na złożenie- jakoś tak nie mam czasu
jeszcze raz witam i pozdrawiam
- valenti.no
- Badacz tematu