Witam,
Mam na imię Szymon i jestem z Łodzi.Jeszcze nie posiadam sojego MK3 ale zapisałem się tutaj bo zamierzam kupić. Konkretnie to 1.9 TDI od 1996 roku i przebieg ok 180 tys w cenie do 10 tys. Będzie cieżko ale może się uda coś znaleźć. Fajnie żeby miał poduche, elektrykei kubły. Może coś doradzicie?? Ale to nie w tym temacie .
Pozdrowiena.
pozdrawiam wszystkich gofomaniaków jestem grzechu mam golfa 1,6 1994r 5 drzwiowy czerwony jak zrobie aktualne foty to przesle bo tutaj za duzo nie widać okulary gril bez znaczka dokładka GTI Halogeny plus kierunkowskazy clear planowałem aluski BBS 15 '' i rzut na glebe na lato ale miałem małom kolizje i koszty tak że mój golfik musi poczekac ze zmianami dalszymi pozdrawiam
nie wyrażne ale takie posiadam cdn.
Ostatnio edytowano 19 mar 2008, o 23:20 przez Mestre, łącznie edytowano 6 razy
Jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa III 1.9 GTD z 1995r którego mam od tygodnia i jest w nim wiele zagadek, które muszę rozwiązać . Jestem z Jaworzna w średnim wieku.
Mam na imię Jacek mieszkam w Człuchowie.Jestem posiadaczem VW golfa 1,9 TDi ,rocznik 1995 w wersji combi.Zanim sie zalogowałem,przeczytałem kilka ciekawych postów.Zauważyłem,ze dużo osób bierze aktywny udział na forum,przez co spiera inne osoby,które mają problem ze swoimi autkami,bądź też chcą na łamach forum się nimi pochwalić. Pozdrawiam.