Moderator: Moderator
tak przepraszam za parking musialem troche sie rozladowac zachowalem sie jak gowniarz jestem swiadom tego bo sam takie zachowanie potępiam, jezeli jest to w nieodpowiednim miejscu i czasie. Co do przygody to mam nadzieje ze szybko zapomne o niej, a jest taka ze uderzylem w tyl golfa4 ktory tez jechal na spot jemu sie praktycznie nic nie stalo(porysowany blotnik pod tablica moze 3 rysy i poluzowala sie lampa ktora byla jak pozniej zauwazylem na silikon hehe) mi za to tak,polamany gril przedni pas wcisniety(fart ze hlodnicy nie rozwalilem) i tyle. Szybko nie jechalem tylko wpadlem w poslizg i to przy predkosci 10km a moze nawet mniej.Tyle ze mam szerokie gumy a najechalem na kaluze i poszlo.Ale wazne ze na miekko wszystko hehe a golfik bedzie jak nowo narodzony na majowke. 

-

uli - Badacz tematu
uli napisał(a):tak przepraszam za parking musialem troche sie rozladowac zachowalem sie jak gowniarz jestem swiadom tego bo sam takie zachowanie potępiam, jezeli jest to w nieodpowiednim miejscu i czasie.
rozumiem ze nerwy popusciły
i trza było je rozładowac.
ale miłym końcowym akcentem była nutka jaka pusciłes na odjezdne
Loft - Mallorka
pozdro i reperuj fure

- Adi
- Adi
Twój czołg sie wyklepie i będzie dobrze że większych szkód nie narobiłeś, chociaż jakaś atrakcja na spocikuuli napisał(a):polamany gril przedni pas wcisniety(fart ze hlodnicy nie rozwalilem) i tyle

SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
!kajtek! dzieki normalnie podniosles mnie na duchu mam nadzieje ze to zrobie juz w tym tygodniu. Mialem dzis ale troche zasnalem po pracy i wstalem po17 wiec juz ciemno sie robilo i nie ma sensu co zaczynac.
tym zaczne jezdzic na spoty i juz.350KM 13ton wagi i nie mam pojecia ile do setki bo tyle nie osiaga
tym zaczne jezdzic na spoty i juz.350KM 13ton wagi i nie mam pojecia ile do setki bo tyle nie osiaga

Ostatnio edytowano 18 mar 2008, o 10:34 przez uli, łącznie edytowano 1 raz
-

uli - Badacz tematu
no pocisk z działka pewnie na przyśpieche bierze każdego golfa na spocie także z chłopakami będziesz mógł startować
wiesz kolorek tak sobie juz nie bede sie czepiał, szyberdach (właz) widze że też jest ale ulusy byś mógł mu jakieś kozackie sprawić...koniecznie komplet 16 sztuk 
wiesz kolorek tak sobie juz nie bede sie czepiał, szyberdach (właz) widze że też jest ale ulusy byś mógł mu jakieś kozackie sprawić...koniecznie komplet 16 sztuk 
-

kajtek - Members
Poczekam jescze troche wiesz wyslalem moje zgloszenie do pimp maj rajd moze sie uda. A napisalem ze interesuje sie muzyka wiec jakas fajna wierze mi daza tez filmem wiec tez dadza mi jakies ekrany i ze jestem pacyfista to pewnie usuna mi lufe i wyklepia . Wiesz o myslalem o fioletowym metaliku z brokatem a felgi 19 szprychowe jak myslisz fajnie bedzie wygladalo ale wiesz i tak w programie zrobia po swojemu.Jedynie mnie spalanie martwi bo ma 100lna 100km ale moze silnik wymienia na jakis bardziej eko 

-

uli - Badacz tematu
napewno fajnie nie mam wątpliwości co do tego, spalanie nie jest najgorsze poprostu pomysl nad instalacja gazową, takie dieselki z drugiej wojny światowej bardzo lubia gaz ponoć także dobrze sie zastanow, a jesli nie to proponuje najmniejszy sliniczek z mk3 [1.4, 60 KM] mysle że sobie będzie radził z ta budą bezproblemowo i bedzie dośc oszczędnie, a jakie wyposażenie?? alektryka? air bag? abs?uli napisał(a):a felgi 19 szprychowe jak myslisz fajnie bedzie wygladalo
-

kajtek - Members
golutki jest ale wiesz co ma to co tygryski lubia najbardziej-wolant zamiast kierownicy
Wiesz dodaje mu takiego pazura.A z ta 2 wojna to troche przesadziles rok produkcji 86' to calkiem mlodziutki nawet rdzy nie ma 
Wiesz dodaje mu takiego pazura.A z ta 2 wojna to troche przesadziles rok produkcji 86' to calkiem mlodziutki nawet rdzy nie ma 
-

uli - Badacz tematu
może poprostu blacharka juz była robiona, albo ten rocznik miał zdrową blache (może jakąś pancerną
) kto wie, kto wie 
) kto wie, kto wie 
-

kajtek - Members