Moderator: Moderator
Witam
Maciej (24) z Pomorza zachodniego, od godziny jestem właścicielem Golfa 3 1,6 75KM, czerwony kolor, 3d nadwozie
troszkę mam przy nim pracy ale za jakiś czas mam nadzieje, że będę mógł się nim pochwalić na forum
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Maciej (24) z Pomorza zachodniego, od godziny jestem właścicielem Golfa 3 1,6 75KM, czerwony kolor, 3d nadwozie
troszkę mam przy nim pracy ale za jakiś czas mam nadzieje, że będę mógł się nim pochwalić na forum
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
-

makuxxx14 - Czytacz
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 9A+
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
witam
mam na imie Arek i jestem z Krakowa. Golfa posiadam od roku i jestem zadowolony:)
Golf III 1.8 90KM 3D Benzyna
mam na imie Arek i jestem z Krakowa. Golfa posiadam od roku i jestem zadowolony:)
Golf III 1.8 90KM 3D Benzyna
- kaktus_krk
- Berbeć
Witam. Mam na imię Damian i od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Golfika 1.8 90KM, 3 drzwiowy, benzyna+gaz z alufelgami BBS oryginalnymi VW, tylne lampy wymienione na CLEAR RED. Na pewno znajdę tu wiele pożytecznych informacji a i mam nadzieję że niejednokrotnie będę w stanie komuś pomóc. 

-

Tygrys - Czytacz
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe