Moderator: Moderator
Witam wszystkich miłośników Golfa 3
, jestem z Dąbrowy Górniczej mam 28l, co prawda nie długo użytkuję swojego gofra ale jestem pozytywnie zaskoczony autkiem.
Na forum trafiłem szukając kilku niejasności związanych z moim autem i po kilku godzinach buszowania na forum stwierdziłem, że to kopalnia wiedzy o VW
Pozdrawiam wszystkich miłośników marki a na Nowy Rok 2013 życzę, aby Wasze Samochody, te ładniejsze i brzydsze, te szybsze i wolniejsze, te kochane i troszkę mniej, nigdy Was nie zawodziły i służyły jak najdłużej
Pozdrawiam Michał z Dąbrowy Górniczej
Na forum trafiłem szukając kilku niejasności związanych z moim autem i po kilku godzinach buszowania na forum stwierdziłem, że to kopalnia wiedzy o VW
Pozdrawiam wszystkich miłośników marki a na Nowy Rok 2013 życzę, aby Wasze Samochody, te ładniejsze i brzydsze, te szybsze i wolniejsze, te kochane i troszkę mniej, nigdy Was nie zawodziły i służyły jak najdłużej
Pozdrawiam Michał z Dąbrowy Górniczej
- buniek
- Berbeć
-

kamilGTD - Czytacz
Witam. Nazywam się Mateusz, kupiłem swojego golfa (już troszkę przerobionego) na początku listopada. Niestety aktualnie stoi i nie chce odpalić
. W środę znajomy mechanik się nim zajmie i może wtedy założę temat z moim golfem
.
. W środę znajomy mechanik się nim zajmie i może wtedy założę temat z moim golfem
.- zozool94
- Berbeć
Witam. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, więc pora się przywitać. Mam na imię Paweł. Jestem z Krakowa. Jeżdże MK3 1.8 GT.
-

Pavel107 - Berbeć