Moderator: Moderator
kamils253, witaj 
[scroll]Mój Golfik - powolna odbudowa[/scroll]
Uwaga! Warning! Achtung! Wnimanie!
Św. Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi.
Uwaga! Warning! Achtung! Wnimanie!
Św. Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi.
- DZOLO
- Czytacz
Witam wszystkich serdecznie
Posiadam Golfa III CL 1.9 TD 75KM, rocznik 1992 i chętnie skorzystam z pomocy forumowiczów i sam też z przyjemnością udzielę pomocy
Pozdrawiam i witam wszystkich
Posiadam Golfa III CL 1.9 TD 75KM, rocznik 1992 i chętnie skorzystam z pomocy forumowiczów i sam też z przyjemnością udzielę pomocy
Pozdrawiam i witam wszystkich

- szymon_aaz
- Berbeć
Witam!!!
Lepiej późno niż w cale
Posiadam Golfa III (75KM) 94" od nie dawna i jestem na etapie uleczania autka:
wymienione
Przekaźnik wycieraczek
zawieszenie na sportowe SPARCO (seryjne było w opłakanym stanie)
płyny
łożyska kół tylnych
rozrząd
palec mechanizmu zmiany biegów
filtry
króciec wody (osłona termostatu)
Łożyska, szczotki, regulator alternatora
paski
pompa wspomagania
aparat zapłonowy (obecnie czekam na część)
POZOSTAŁO JESZCZE:
progi
i chyba podłoga
?
a także malej modyfikacji poddałem:
podświetlenie deski i wszelkich włączników ponieważ seryjne bądź to jakie posiadała ,,skorupka" to Tragedia
Oraz wrzuciłem
LPG
Centralny zamek
Światła do jazdy dziennej (podłączyłem przez przekaźnik tak aby się wyłączały po włączeniu świateł pozycyjnych)
Dodatkowe oświetlenie tyłu kabiny mój najmłodszy pasażer jest zachwycony, a mamusia widzi gdzie spadła grzechotka
Większość rzeczy zrobiłem sam a jeżeli czegoś nie wiedziałem bądź nie miałem możliwości naprawy towarzyszyłem mechanikowi który specjalizuje się w VW oraz korzystam z waszej wiedzy szanowni koledzy, którą też będę się dzielił z wami.
(Niniejsze wypociny nie mają na celu szpanu tylko przedstawienie udziwnień jakie mnie spotkały z Golfem z czego jestem zadowolony. Na dzień dzisiejszy chodź moja przygoda z VW trwa zaledwie od września jeszcze tego roku mogę pomóc w tych tematach bo już je przerobiłem)
Pozdrawiam
Lepiej późno niż w cale
Posiadam Golfa III (75KM) 94" od nie dawna i jestem na etapie uleczania autka:
wymienione
Przekaźnik wycieraczek
zawieszenie na sportowe SPARCO (seryjne było w opłakanym stanie)
płyny
łożyska kół tylnych
rozrząd
palec mechanizmu zmiany biegów
filtry
króciec wody (osłona termostatu)
Łożyska, szczotki, regulator alternatora
paski
pompa wspomagania
aparat zapłonowy (obecnie czekam na część)
POZOSTAŁO JESZCZE:
progi
i chyba podłoga
?
a także malej modyfikacji poddałem:
podświetlenie deski i wszelkich włączników ponieważ seryjne bądź to jakie posiadała ,,skorupka" to Tragedia
Oraz wrzuciłem
LPG
Centralny zamek
Światła do jazdy dziennej (podłączyłem przez przekaźnik tak aby się wyłączały po włączeniu świateł pozycyjnych)
Dodatkowe oświetlenie tyłu kabiny mój najmłodszy pasażer jest zachwycony, a mamusia widzi gdzie spadła grzechotka
Większość rzeczy zrobiłem sam a jeżeli czegoś nie wiedziałem bądź nie miałem możliwości naprawy towarzyszyłem mechanikowi który specjalizuje się w VW oraz korzystam z waszej wiedzy szanowni koledzy, którą też będę się dzielił z wami.
(Niniejsze wypociny nie mają na celu szpanu tylko przedstawienie udziwnień jakie mnie spotkały z Golfem z czego jestem zadowolony. Na dzień dzisiejszy chodź moja przygoda z VW trwa zaledwie od września jeszcze tego roku mogę pomóc w tych tematach bo już je przerobiłem)
Pozdrawiam

-

pawel002626 - Czytacz
wiem że w tym temacie sie witamy ale życze wszystkim forumowiczom i ich pociechom znaczy golfom żeby w nowym roku fury były jeszcze lepsze a wam forumowiczom wszystkiego najnajnajlepszego w nowym roku. Wszystkiego dobrego 

- MAKSIO_GOLF
- Czytacz
Witam wszystkich!!!!!!!!!Mam w posiadaniu golfika III 09.10.1997 r. 1,9 TDI 90 KM.POZDRAWIAM
!
!SUPER AUTO!!!!!!!!!!!
- Daniel-kruchy
- Berbeć
Cześć wszystkim
Darek, lat 20, mieszkaniec Śląska Cieszyńskiego, posiadacz Golfa III GTI 2.0 8V 115 KM XX Jahre Edition
Będzie wiosna i alufelgi, obiecam wrzucić zdjęcia
Pozdrawiam forumowiczów
Darek, lat 20, mieszkaniec Śląska Cieszyńskiego, posiadacz Golfa III GTI 2.0 8V 115 KM XX Jahre Edition
Pozdrawiam forumowiczów

-

DzoNKamizI - Gaduła
Witam wszystkich! Nazywam sie Łukasz jestem z Rybnika.
Posiadam Golfa mkIII 2.0 8V GTI od wrzesnia 2012 roku.
Jakiś czas walcze w moim autku z akcesoriami typu wieś tuning po porzednim właścicielu i powoli zbieram czesci akcesoria takie jakie mi odpowiadają miedzy innymi gwint i projektory. Niebawem założe temam z moim aukiem w dziale moj golf 3. Pozdrawiam
Posiadam Golfa mkIII 2.0 8V GTI od wrzesnia 2012 roku.
Jakiś czas walcze w moim autku z akcesoriami typu wieś tuning po porzednim właścicielu i powoli zbieram czesci akcesoria takie jakie mi odpowiadają miedzy innymi gwint i projektory. Niebawem założe temam z moim aukiem w dziale moj golf 3. Pozdrawiam
-

bambusek86 - Czytacz