Moderator: Moderator
Witam wszystkich Golfiarzy:)
Witam wszystkich właścicieli jak i fanów mk III:) Posiadam mk III GTI 2E, czarny, felga 16" od mk IV, lampy tył hella carbon:) i takie tam, najwiecej jechałem 220km/h:) Załączam foteczki. Pozdrawiam:)
-

vibes - Czytacz
Witam wszystkich
Mam na imię Grzesiek,pochodze z Aleksandrowa Łódzkiego.Jestem szcześliwym posiadaczem Golfa z 93 roku z silnikiem 1.9D.Myśle,że dzieki Wam dowiem sie co nieco na temat tego POTWORA 

- grzessz1
- Berbeć
Jestem tu poraz pierwszy
Witam wszystkich miłośników VW Golfa 3 , jestem od niedawna posiadaczem takiego autka które pochodzi z 96r i ma silniczek 2.0 i jestem z niego bardzo zadowolony:)
ponieważ pomyka bardzo fajnie no i klei się drogi bardzo dobrze. Jesli was interesuje to oprócz silnika oczywiscie posiada jeszcze dwie poduszki , el.szyber i lusterka i co mnie bardzo zdziwiło pirotechniczne napinacze pasów. Wersja z mocnym silnikiem lecz nie jest to GTI bo brakuje mu napisu , abs-u i szyb w elektryce. A to wszystko dlatego bo jezdził wtajnej policji w Leipzig w niemczech. Naprawde nie pozorny samochodzik lecz jak sie mu wcisnie gazik to się zbiera:)Na marginesie zamknąłem nim licznik 220 na benzynce poleciał.Naprawde fanne furki te golfiki a kupiłem dlatego ponieważ pare miesięcy temu przejechałem się kumpla golfem i jezdziło sie swietnie.Pozdrawiam was i wasze bryczki
- kwasek_21
fabryczny szyber dach golf3 gdzie znależdż tanie części
szyber dach golf 3 zamknąłem na siłę i popękały mechanizmy do podnoszenia gdzie znleżć jakieś części do tego potrzebuję informacji z góry wszystkim dziękuję gość
- gość
To ja w koncu jestem
Witam, zostałem obdarowany Golfem 3 1,9d hatchback, w kolorze białym(bez rudych przebarwień). Rocznik 1993. wyposażenie CL. Nie jest to rewelacja ale na głowę nie pada i jest całkiem wyrywny jak na te 64KM. Pozdrawiam i chetnie skorzystam z czyjejkolwiek pomocy-jesli bede w stanie to tez wspomoge
.
Pozdrawiam forumowiczow.
.
Pozdrawiam forumowiczow.
Jest dobrze... ale zawsze moze byc lepiej...
- JohnMcKenzie
- Berbeć
WITAM
od lutego tego roku pisiadam GOLFA 1,8 90km w wersji CL prawie golasa
niestety (nie ma nic prócz wspomagania)ale nie o to chodzi WAZNE ŻE GOLFIK "bryka" jak szalony
posiada 15" aluski firmy MOMO które własnoręcznie "SPOLEROWAŁEM"(bawiłem sie ok 2tygodni) i w połączeniu z oponkami 195/45 i sportową zawiechą daje pioronujący fefkt.Ciesze sie ze jest więcej takich "maniaków"marki VW ,którzy chętnie pomagają mniej obytym z marką i modelem GOLF3 POZDRAWIAM 
od lutego tego roku pisiadam GOLFA 1,8 90km w wersji CL prawie golasa
niestety (nie ma nic prócz wspomagania)ale nie o to chodzi WAZNE ŻE GOLFIK "bryka" jak szalony
posiada 15" aluski firmy MOMO które własnoręcznie "SPOLEROWAŁEM"(bawiłem sie ok 2tygodni) i w połączeniu z oponkami 195/45 i sportową zawiechą daje pioronujący fefkt.Ciesze sie ze jest więcej takich "maniaków"marki VW ,którzy chętnie pomagają mniej obytym z marką i modelem GOLF3 POZDRAWIAM 
- kici
- Czytacz