Witam! Tu Damian (24) od jakiegos czasu jestem posiadace czerwoniutkiego VW Golfa 3 z silnikiem benzynowym o pojemnosci 1.6l, model 5-cio drzwiowy. Pochodze z Pomorskiego, a dokladniej ze Słupska... obecnie "na wygnaniu" Usilnie staram sie "upiekszyc" moje autko. Licze na wasze rady i sam chetnie suze pomoca!!
cześć mam na imię Paweł, 25 lat, obecnie mieszkam w Dublinie. Przedwczoraj kupiłem srebrnego golfika, 3 drzwiowy, pojemnośc 1400, wspomaganie i szybki elektryczne .
W Polsce mieszkam w Kielcach. Cóż jeszcze? Wcześniej posiadałem grafitowego golfa II, 90r, 1,6 benzyna + gaz. Byłem z Niego bardzo zadowolony, a teraz jest Golf III i jestem happy. Pozdrawiam wszystkich
Witam. Jeżdżę już moim trzecim VW było POLO 1.3 był GOLF MK2 1.6 a teraz jak na klubowicza dobrego przystało GOLF MK3, jest on napędzany jednostką wysokoprężną wolnossącą o pojemności 1.9 urodzony w 1996 roku. 2x AIR + IMMO
Nie mam zamiaru zbytnio ingerować w mechanikę pojazdu tylko i wyłącznie dlatego że uważam- tuning za drogą zabawę, a z reguły jak mam coś robić to albo robię to dobrze albo wcale. Nie sztuka założyć głośny wydech, 17 calowe fele na samochód ze skróconymi sprężynami i napedzać go jednostką 1.6. Zabawa z samochodem to duża frajda zwłaszcza jeśli można zrobić w nim według własnego "widzimisię" i zrobić coś co sprawi że w samochodzie poczuje się jak u "siebie w domu", wtedy to samochód nabiera indywidualności, ale to nie tuning.
Wszystkie zmiany staram się dwa razy przemyśleć i wybrać to co uważam dla GOLFIEGO i dla mnie za słuszne.
Póki co, szybki przyciemnione, alusek założony w planach jeszcze zmiana lamp przednich na ksenony, może kiedyś SWAP silnika, choć szukam alternatywy dla jednostki wysokoprężnej powyżej 2000cm3 (2.5 TDI) ale to w daaaalekiej przyszłości. Środek pod siebie.
Mam Golfika 1.8 GL 92r. czarny metalik w 3-ch drzwiach,kupiony 2 tygodnie temu,Mam tylko jeden problem, ile to to ma kucyków,bo raz spotykam że 90 a raz że 75 Pozdrawiam