Moderator: Moderator
Wejdą na 99% w drzwiach jest sporo miejsca a głośniki z tego linku jakieś specjalnie głębokie nie są
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
-

Marian0753 - Badacz tematu
na pewno coś między 20 a 40 watt, w każdym bądź razie nie za wiele, ale i tak żadne radio nie da więcej niż 30 watt, przeciętne radio daje moc ok 19 watt na kanał, lepsze radia dają coś ok 27 watt, więc pakowanie głośników co mają po 100 watt bez wzmacniacza mija się z celemfreedek napisał(a):Wiecie, może ile watt mają oryginalnie montowane głośniki w drzwiach?
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Jak rozebrać przednie i tylne boczki drzwi?
Witam. Nie mam pojęcia jak rozebrać te boczki. Odkręcam śruby koło klamki i dalej coś trzyma.
Mam zamiar włożyć dystanse w przednie i tylne drzwi. Prosze o pomoc
Mam zamiar włożyć dystanse w przednie i tylne drzwi. Prosze o pomoc
-

zacny11 - Czytacz
http://www.golf3.pl/inspekcja-inspekcje ... ?view=next
Enjoy
[ Dodano: 2011-12-19, 14:29 ]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=127491
Enjoy
[ Dodano: 2011-12-19, 14:29 ]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=127491
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Fabryczna złączka głośnika przednie drzwi
Witam was mam mały problem.
Otóż jak wyciągnę stary głośnik seryjny to jest on podłączony kostką.
Nowe głośniki mają miejsce na dwa kable zakończone taką metalową końcówką.
Co trzeba zrobić żeby z tej starej kostki zrobić takie dwa kable i podłączyć nowy głośnik ?
Otóż jak wyciągnę stary głośnik seryjny to jest on podłączony kostką.
Nowe głośniki mają miejsce na dwa kable zakończone taką metalową końcówką.
Co trzeba zrobić żeby z tej starej kostki zrobić takie dwa kable i podłączyć nowy głośnik ?
- sebadure
- Badacz tematu
Odciąć kostkę, i przylutować końcówki do nowych głośników
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
Bardzo wam koledzy dziękuję za pomoc.
Mam w swoim golfie radio pioneer jakieś stare na kompakt i seryjne 8 głośników. Golf jest 3D.
Mam do was jeszcze jedno pytanie czy jak wsadzę w przednie drzwi jakieś woofer'y to będzie lepsza jakość dźwięku ? Pozostałe 6 głośników bym nie ruszał tylko może dołożył jak będą pieniążki skrzynie basową co wy na to ? A i nie chce mi się bawić w odseparowane zestawy
Chce tylko wsadzić głośniki w przednie drzwi i może dystanse do nich 
Mam w swoim golfie radio pioneer jakieś stare na kompakt i seryjne 8 głośników. Golf jest 3D.
Mam do was jeszcze jedno pytanie czy jak wsadzę w przednie drzwi jakieś woofer'y to będzie lepsza jakość dźwięku ? Pozostałe 6 głośników bym nie ruszał tylko może dołożył jak będą pieniążki skrzynie basową co wy na to ? A i nie chce mi się bawić w odseparowane zestawy
Chce tylko wsadzić głośniki w przednie drzwi i może dystanse do nich 
- sebadure
- Badacz tematu
sebadure, temat jest bardzo szeroko opisywany w necie. Ale tak w skrócie: głośnikami w tylnych boczkach się nie przejmuj, dla dobrego dźwięku podstawa to przód i ewentualnie subwofer. Ale układu głośników z przodu nie zmieniaj, i piszczałki z tyłu zostaw. Kup jakieś lepsze do drzwi średnio tonowe lub dwudrożne.
Ja mam w swoim Vento również fabrycznie 8 głośników, ale zostawiłem stare, ograniczyłem się z modyfikacjami do kupna dobrego radia i jak dla mnie to wystarczy, poprawa w porównaniu do fabrycznej Gammy jest ogromna. Oczywiście dla audiofilów to szmelc.
Ja mam w swoim Vento również fabrycznie 8 głośników, ale zostawiłem stare, ograniczyłem się z modyfikacjami do kupna dobrego radia i jak dla mnie to wystarczy, poprawa w porównaniu do fabrycznej Gammy jest ogromna. Oczywiście dla audiofilów to szmelc.
- pablomed
- Members
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio