Moderator: Moderator

Krzysiek-Lwo napisał(a):
"Antenę stroi się do samochodu i miejsca w którym ma stać, a nie do radia !"
fachani; wiedza lepiej co i jak sie robi z cb i jak sie go uzywa itd bez urazy dla tych co znaja temat i wiedza o co w tym wszystkim chodzi 

Oczywiście masz rację, że do miejsca na samochodzie się stroi, napisałem tak bo chyba każdy wie, no może nie każdy o co chodzi 
nie chodzi mi o wysmiewanie tylko o uswiadomienie nowym cbstom co i jak z tym sie robi. niech kazdy kto ma w tym pojecie pisze co i jak dlaczego itd sa prawa fizyki których nie zmienimy i jak ktos pisze ze kupil zestaw z ..... i zamontowal i nie trzeba go stoic bo tak mu powiedzieli w sklepie jest w bledzie i najgorsze ze to dalej rozpowiada chlopak chce kupic zestaw czyta to co kolega napisal(wprowadzili go w blad) i robi tak samo. potem pytania dlaczego ja ich slysze o ani mni nie nie albo tylko piszczenie i mnie bluzgaja. nikt wszystkiego nie wie i nie bedzie wiedzial tylko piszmy jak to jest tak naprawde a nie co nam sprzedawca powie albo gdzies zaslyszelismy a bedzie mniej trzaskow piskow bluzguw na radiu . a tak swoja droga to powinismy wrucic do pozwolen na uzywanie cb radia bylo o niebo
lepiej
to jest moje zdanie co inni na to 
adam204 napisał(a):bo np ostatnio na TVN Turbo w programie " Polska jazda ....." było o CB i śmiałem się przez pół programu na najlepiej to jak powiedzieli że jak się kupi antenę to można ale nie koniecznie ją zestroić do auta to jest moje zdanie co inni na to
a na dodatek w dziurce
pewnie wpadl na genialny pomysl ze na kartonie magnes nie bedzie trzymal i taki koles sprzedaje radia i anteny
i montuje ludziom 
Rzeczywiście nic mądrego nie powiedzieli, a w dodatku mieli tam chyba same Sunkery
Taki bubel reklamowali w tv...Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości