jakie macie naglosnienie w swoim golfiku ??

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez Redrick » 29 paź 2007, o 23:06

ten zestawik ładny ale za tego suba w zyciu bym tyle nie dał :shock:
Avatar użytkownika
Redrick
Czytacz
 
Posty: 133
Dołączył(a): 14 lip 2007, o 19:14
Lokalizacja: Szamotuły

 

Postprzez KanedA » 30 paź 2007, o 10:25

Witam,

U mnie na razie z przodu zestaw 2 drozny tweety przy lusterkach + mid-low z blaupunkta velocity na dole drzwi, jeszcze nie wymienione "stockowe" glosniki w podszybiu, w bagazniku Blaupunkt GTb 1200 HP(skrzynia basowa) + Blaupunkt GTA 2 MKII (wzmacniacz), jednostka sterująca - Sony CDX-GT 414 jak narazie wystarczy ;)
Avatar użytkownika
KanedA
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 5 sie 2007, o 18:31
Lokalizacja: Radzionków

Postprzez krazek1 » 30 paź 2007, o 10:30

KanedA napisał(a):U mnie na razie z przodu zestaw 2 drozny tweety przy lusterkach

Zapodaj fotkę jak to wygląda
Avatar użytkownika
krazek1
VIP
 
Posty: 469
Dołączył(a): 25 maja 2007, o 10:16
Lokalizacja: Szczecinek
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez KanedA » 30 paź 2007, o 10:48

krazek1 napisał(a):
KanedA napisał(a):U mnie na razie z przodu zestaw 2 drozny tweety przy lusterkach

Zapodaj fotkę jak to wygląda


Jak tylko wyrwę się z pracy na sekundę i znajdę bluetooth'a w plecaku ;)
Avatar użytkownika
KanedA
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 5 sie 2007, o 18:31
Lokalizacja: Radzionków

Postprzez MediaX » 30 paź 2007, o 17:40

dac raz a pozanie :D w swojej klasie pokona nie jeden glosnik :D

potrafi przywalic,ze az ciarki przejda:D

przynajmniej slysze pozadny basss:D pozadne kopniecie nigdzie mi nic sie nie rozlazi n ie przeciaga :)

mialem suba za 60zl;/ pochodzil 3 dni nie sklamamc i chlopak nie wytrzymal :(

a pozatym do przedniego zestawu nie wypada pchac juz gowna w tyl :P :evil:
MediaX
Czytacz
 
Posty: 127
Dołączył(a): 8 lip 2007, o 23:59
Lokalizacja: male miasto

Postprzez KanedA » 31 paź 2007, o 12:43

Poniżej tweety ;)

Edit: nie wiem dlaczego, ale nie potrafię dołączyć więcej plików... :>
Avatar użytkownika
KanedA
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 5 sie 2007, o 18:31
Lokalizacja: Radzionków

Postprzez krazek1 » 31 paź 2007, o 12:45

KanedA napisał(a):Edit: nie wiem dlaczego, ale nie potrafię dołączyć więcej plików... :>

Najlepiej wrzucać fotki na www.fotosik.pl lub coś podobnego i później umieszczać zdjęcia na forum
Avatar użytkownika
krazek1
VIP
 
Posty: 469
Dołączył(a): 25 maja 2007, o 10:16
Lokalizacja: Szczecinek
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez arek354 » 5 lis 2007, o 00:26

A to moje radio, kupione razem z samochodem. Zapewne za jakiś czas zmienię na lepsze, jak też i do gwizków na podszybiu dołączę jakieś głośniki w drzwiach. Ale jeszcze raz powtarzam, audiofilem nie jestem i sprawa dobrego sprzętu w Golfie jest dla mnie podrzędna.

Obrazek
GO! LF :)
Avatar użytkownika
arek354
Berbeć
 
Posty: 17
Dołączył(a): 17 paź 2007, o 19:40
Lokalizacja: Wałbrzych

Postprzez piotrus23 » 9 lis 2007, o 19:16

ja mam 2xsony x-plod 200wat kazdy,2xblaupunkt gta 220wat kazdy.subufer lanzara 1000watt(500rms) wzmak blaupunkta 4x200wat i radio pionier deh 5900mp ale bedzie inne nawet niezle gra
Avatar użytkownika
piotrus23
Members
 
Posty: 577
Dołączył(a): 15 paź 2007, o 20:45
Lokalizacja: malbork

Postprzez speede » 12 lis 2007, o 21:19

ja mam 2 tweetery, w drzwiach pionner 180w w tylnej polce alpine elipsy 6x9 a w bagazniku skrzynie basowa blaupunkt 750w ;) radio pionner mp3 4x50
speede
Berbeć
 
Posty: 5
Dołączył(a): 17 paź 2007, o 12:14
Lokalizacja: Poznań

Postprzez KanedA » 17 lis 2007, o 14:35

Nareszcie znalazłem chwilkę czasu:

tak to wygląda przy zamkniętych drzwiach, ale kombinuje jak urzyć 2giej obudowy i wmontować tweety zupełnie w plastik przy lusterkach :)

Obrazek

Obrazek
Avatar użytkownika
KanedA
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 5 sie 2007, o 18:31
Lokalizacja: Radzionków

Postprzez PiJey88 » 17 lis 2007, o 14:46

chyba ci nie wejdą całkiem bo tam jest za płytko :]
czemu poprostu nie zamontujesz ich na odszybiu tam gdzie seryjnie były ?
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 6 gości