Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Jakie głośniki
Stałem się niedawno posiadaczem radia Pionner 2300UBB. Chciałbym zakupić jakieś nowe głośniki do mojego golfa. Mam fabryczne głośniki. Chciałbym też coś zamontować w drzwi. Co polecacie?
- mati879
- Berbeć
Ja mam Lanzar w moim golfie i tube tez lanzar a wzmaniacz crunch
A mam soprany z Boschmanna i gra znakomicie

A mam soprany z Boschmanna i gra znakomicie
-

adam11215 - Czytacz
ja mam cały samochód w Magnatach 2 na podszybiu 2 w drzwiach i jeden w skrzyni w bagażniku, różne opinie są o magnatach ale jak dla mnie gra rewelacja ładnie słychać basy a przy tym nie zagłusza słów i melodii
więc jeśli chodzi o tanie i dobre głośniki w drzwi to polecam Magnat,blaupunkt i power bass
więc jeśli chodzi o tanie i dobre głośniki w drzwi to polecam Magnat,blaupunkt i power bass- PabloSBT
- Members
Ja miałem okazje słyszeć Magnaty i nowe seria Blaupunkta i niestety moim zdaniem magnat jest przereklamowany i za drogi do możliwości, natomiast Blaupunkt tylko nieznacznie odbiega jakością od produktów no-name...Podobnie uważam za niesłuszny wybór głośniki Hertz - wszyscy sobie je polecają, ale tak naprawdę niczym się nie wyróżniają, no może prócz ceny...
Mirafioli
- Skaktus
- Badacz tematu
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio