Moderator: Moderator
o cholender, to miałes jazdeprezesik25 napisał(a):Mi kiedyś pęknęła linka na skrzyżowaniu w Łodzi i musiałem zakładać nową na chodniku.
SotoM napisał(a):darkmen21, jesli tam wszystko jesat dobrze - skrzynia do zdjecia i do wymiany sprzegło.
a już się cieszyłem z bezawaryjnej jazdy 
to jeszcze nic,, dzisiaj odebralem telefon i mechanik mi mowi ze posypało sie takze cos ze skrzynią jakiś wysprzeglik i nie wiadomo czy da sie to wymienic czy nie bedzie calej skrzyni kupicprezesik25 napisał(a):nigdy nie chwal dnia przed zachodem słońca
ciekawe ile mnie to wszystko szarpnie 
wiesz co tu to może ja się pomyliłem, bo jak mi to mówił to się rzejołem tym wszystkimpablomed napisał(a):Typowo w 1.8 wysprzęglika niema jest w dieslach.
pewnie o to mu chodziło, to można osobno kupić, czy trzeba brać z używki??bo jak się weźmie z używki, to zawsze jest ryzyko że znów pójdzie w najbliższym czasiepablomed napisał(a):pod deklem z tyłu pęka takie coś nr 6 na wałku od dźwigni linki 5
pablomed napisał(a):darkmen21, miałbym dla ciebie propozycję: zabieraj auto od tego mechanika powiedz że nie masz kasy na naprawę.
tak to by poleciał do innego znajomego, który jeszcze mnie nie zawiódł,ale z nim się trzeba umawiać, bo nie ma miejsca przed warsztatem i kupa
Powrót do Napęd i skrzynia biegów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość