troche pozno i nie zajarzylem haha czyli pewnie sprezyna poszla i zamek nie otwiera tak czy siad trzeba rozebrac inaczej nie otworzysz drzwi by je naprawic.Moderator: Moderator
a to w ogole nie mozesz drzwi otworzyc
troche pozno i nie zajarzylem haha czyli pewnie sprezyna poszla i zamek nie otwiera tak czy siad trzeba rozebrac inaczej nie otworzysz drzwi by je naprawic.
troche pozno i nie zajarzylem haha czyli pewnie sprezyna poszla i zamek nie otwiera tak czy siad trzeba rozebrac inaczej nie otworzysz drzwi by je naprawic.Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
to jutro jakoś spróbuję , ale mam nadzieje , że nie da się zbytnio tam przy rozbieraniu nic rozpierdzielić ? 

- LeonSkennedy
- Czytacz
Mam podobny problem. Zamek ood strony kierowcy mi padł kluczyk przekręca się normalnie tylko w jakimś zakresie jednak drzwi zamknięte,Rygielek się nie rusza. Otwieranie tylko ze środka
Co może być przyczyną ? Strzeliła ta łopatka wewnątrz ? Wymienić cały zamek od razu ? czy tylko jakąś część ?
Co może być przyczyną ? Strzeliła ta łopatka wewnątrz ? Wymienić cały zamek od razu ? czy tylko jakąś część ?-

gaceq - Badacz tematu
to masz kolego ten plus , że od środka otworzysz
ja wgle nie mogę , wczoraj rozebrałem drzwi , ale nie miałem już czasu dokończyć , jutro wezmę się za to
[ Dodano: 2011-10-26, 15:07 ]
Nie da rady zdjąć tapicerki przy zamkniętych drzwiach
ja wgle nie mogę , wczoraj rozebrałem drzwi , ale nie miałem już czasu dokończyć , jutro wezmę się za to [ Dodano: 2011-10-26, 15:07 ]
Nie da rady zdjąć tapicerki przy zamkniętych drzwiach

- LeonSkennedy
- Czytacz
Wkładka schowka
Witam
W moim golfie najwyraźniej schowek został zmieniany (z niewiadomych przyczyn) albo cała klamka z mechanizmem otwierania była wymieniana bo kluczyk którym odpalam auto i pasuje do stacyjki nie działa jeśli chodzi o zamykanie schowka. Co mam zrobić, aby tym kluczykiem od stacyjki móc zamykać schowek?
W moim golfie najwyraźniej schowek został zmieniany (z niewiadomych przyczyn) albo cała klamka z mechanizmem otwierania była wymieniana bo kluczyk którym odpalam auto i pasuje do stacyjki nie działa jeśli chodzi o zamykanie schowka. Co mam zrobić, aby tym kluczykiem od stacyjki móc zamykać schowek?
-

revor - Badacz tematu
a da radę wyciągnąć wkładkę ze schowka, nie orientuję się jak to wygląda bo nigdy tego nie musiałem rozbierać ale ze spasowaniem wkładki nie powinno być problemu pod warunkiem że masz dostęp do jakichś wkładek których nigdy nie użyjesz ( z vw) , jedna powinna zagrać ale lepiej żeby były ze dwie . Jak byś takowe miał albo od kogoś za grosze kupił , bez kluczyka nawet ( bedzie taniej ) to przy okazji wyczyścisz sobie wkłądkę tylnej klapy. Po rozebraniu wkładki klapy ( nie pogubieniu sprężynek i nie pomyleniu kolejności blaszek
) analogicznie do niej ułożysz blaszki w wkładce schowka a co braknie lub nie będzie pasić to właśnie weźmiesz z tych dodatkowych . Rozpisałem się a w sumie nigdy sam wkładki schowka nie wyciągałem, ale powinno zadziałać 
) analogicznie do niej ułożysz blaszki w wkładce schowka a co braknie lub nie będzie pasić to właśnie weźmiesz z tych dodatkowych . Rozpisałem się a w sumie nigdy sam wkładki schowka nie wyciągałem, ale powinno zadziałać 
był MÓJ DRAGOONGREEN jest Borówka VARIANT
-

thomasg - Gaduła
-

Karol B. - Members
ja dokupowałem schowek pod poduchę i braciak przerobił mi wkładkę w nim tak żeby mój kluczyk pasował więc da radę to przerobić 

-

sirGrzesio - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
przerabialem to ostatnio wioselko peklo i tyle 

Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
Re: Wkładka schowka
wyjąć bębenek się da. Musiałem wymienić kiedyś. Możęsz wyjąć np. z drzwi od pasarzera i zamienić.
-

DamianSzatan666 - Czytacz