...a co z ta zimą, bedzie mi przeszkadzała?zawsze mogę bagażnikiem wchodzi heheModerator: Moderator
misiek182 napisał(a):[size=18][b]mam takie małe pytanka, mianowicie czy policja moze zabrac dowód osobisty za brak klamekaha i drzwi mam otwierane na pilota i czy w zimie bedzie problem z ich otwarciem, czy jak popsikam uszczelki jakims odmrażaczem to bedzie oko?z góry dzieki za odp
pozdro
... oczywiscie jak pojedziesz do stacji w ktorej nikogo nie znasz... Klamki w drzwiach musza byc dla bezpieczenstwa podczas wypadku tak samo nie moga byc przyciemnione przednie szyby...
ja psikalem prawie codziennie a jak przyszly mrozy -20 to i tak nie moglem otworzyc drzwi i tak
...
, zreszta przeglad mam wazny do przyszłego roku do połowy września(parę tyg temu udało sie mojemu mk3 pomyślnie przejsc test przeglądu) ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)

brak dowodu podczas kontroli
Snejk18 napisał(a):A ja powiem tak. Mój brat ma w swoim samochodzie od jakichś 4-5 lat zaspawane wszystkie klamki i jeszcze nie słyszałem, żeby miał przez to jakieś problemy
..poza tym miałem merca w124-złote auto, przejechane miał 180tys(czyli nic)2 lata zadnego problemu z nim nie było
...no i moze bedzie im trudniej buchnac jak coś
...ale jak beda chcieli to i tak buchną-taka prawda

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości