Moderator: Moderator
Zamek tylnych drzwi... Pomożcie !
Witam. Pisze tutaj ponieważ nie wiem dokładnie w jakim temacie miałbym to napisać. Mam problem z tylnym zamkiem w drzwiach od pasażera. Wygląda to tak jakby pręt od centralnego zamknął zamek po czym się wyhaczył i pręt odczepił się od zamka. W wyniku tego przy otwieraniu pręt wrócił centralny się otworzył ale zamek już nie. Może ktoś wie jak się z tym uporać. Próbowałem prętem trafić w jego miejsce od góry (odgiąłem tapicerke by wsadzić ręke) ale nie udało sie. Czy to jedyna metoda?? Może ktoś pomoże...
- matthewm
- Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Zamek od klamki schowka
Witam..
Mam Pytanie odnośnie zamka klamki schowka.
Popsułem klemkę od schowka w której mam dobry zamek, i czy da rade włożyć ten zamek do nowej klamki
Mam Pytanie odnośnie zamka klamki schowka.
Popsułem klemkę od schowka w której mam dobry zamek, i czy da rade włożyć ten zamek do nowej klamki

-

Legionista - Members
sweetboy90, mowa o http://moto.allegro.pl/item672555477_me ... vento.html
widze ze na allegro sa same wklady klamek bez zamków.. Kupiłem ori klameczke ale cche zamek przełożyć i nie wiem jak za to sie zabrać
widze ze na allegro sa same wklady klamek bez zamków.. Kupiłem ori klameczke ale cche zamek przełożyć i nie wiem jak za to sie zabrać
-

Legionista - Members
pawelek03576 napisał(a):jeśli chcesz wyciągnąć klamkę z przednich drzwi to trzeba jeszcze włożyć kluczyk w zamek i przekręcić (obojętne w którą stronę ) ja się troche motałem za pierwszym razem bo o tym nie wiedziałem
wlasnie mialem zabierac sie za to - tylko widze ze bede mial problem - bo kluczyka nie wloze do zamka - zamek zepsuty przez zlodziejski lamak do zamkow - mam juz klamki bez wkladow - tylko musze je zalozyc
przez to pewnie bedzie to niemozliwe ... no chyba ze macie jakies inne pomysly...
a ten tutek z vwgolf.pl bedzie dzialal??
Ocean Blue Golf MKIII!!!
-

grzala99 - Czytacz
bez klamek
[size=18][b]mam takie małe pytanka, mianowicie czy policja moze zabrac dowód osobisty za brak klamek
aha i drzwi mam otwierane na pilota i czy w zimie bedzie problem z ich otwarciem, czy jak popsikam uszczelki jakims odmrażaczem to bedzie oko?z góry dzieki za odp
pozdro
aha i drzwi mam otwierane na pilota i czy w zimie bedzie problem z ich otwarciem, czy jak popsikam uszczelki jakims odmrażaczem to bedzie oko?z góry dzieki za odp
pozdro
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą 

- misiek182
- Berbeć
nie, nie może. To za co może, jest napisane w kodeksie
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school