Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Wszystko zależy gdzie chcesz malować i kto ma to robić, ceny wahają się od 1500 w zwyż, chyba że masz jakiegoś znajomka to zapłacisz jedynie za materiały
- robert19kor
- Badacz tematu
-

Mario GT - Forumowy wyjadacz
- Silnik: 1.8 ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Wtam koledzy ja tez z 5miesiecy temu kupiłem mk3 po zimnie zobaczyłem ze progi błotniki i troche podłogi jest do roboty i siedziałem i sie zastanawiałem czy sprzedac czy robic i doszłem do wniosku ze bede robił niesprzedam go bo wiem co go boli i tak dalej przyzwyczajiłem sie do niego i szkoda by mi było sprzedac moją małą mk3 narazie troche poprawiłem ale po tym sezonie idzie do blacharza i wszystko bedzie robione tak jak książka pisze i niepatrze czy to sie opłaca czy nie bo to niejest zwykły samochód mam jakis sentyment do niego 

-

MateuszVW - Czytacz
No więdz remont golfa trwa:) Oczyściłem wszystkie dziury jakie powstały w golfie jest tego dużo. Powiedziałem mu tylko że by wspawał łatki, a ja resztą się zajmę. Pytam was:
Jaka paste wygłuszająca polecacie?(chodzi mi o tą pastę niby antykorozyjną)
Przed nałożeniem pasty wystarczy pomalować bitexem?
Czy pakiet GT/GTI (listwy) w jakich cenach to chodzi? I czy jest trudne do zdobycia?
Czy golf z tymi listwami ładnie wygląda?
Czy za tymi listwami nie pojawia się rdza?
Mam dużą chętkę wygłuszyć golfa jak się tylko da najlepiej, myśle na matami bitumicznym, czy na prawdę to wygłuszy auto?
Pytanie z innej bajki, Mam silnik 1.6 w tym aucie są opony 195. Myślę że jest to przesadza czy założenie węższych opon to zły pomysł?
Jaka paste wygłuszająca polecacie?(chodzi mi o tą pastę niby antykorozyjną)
Czy pakiet GT/GTI (listwy) w jakich cenach to chodzi? I czy jest trudne do zdobycia?
Czy golf z tymi listwami ładnie wygląda?
Czy za tymi listwami nie pojawia się rdza?
Mam dużą chętkę wygłuszyć golfa jak się tylko da najlepiej, myśle na matami bitumicznym, czy na prawdę to wygłuszy auto?
Pytanie z innej bajki, Mam silnik 1.6 w tym aucie są opony 195. Myślę że jest to przesadza czy założenie węższych opon to zły pomysł?
- Dargas
- Czytacz
Dargas napisał(a):Jaka paste wygłuszająca polecacie?(chodzi mi o tą pastę niby antykorozyjną)
Takie info znajdziesz na forum...
Dargas napisał(a):Czy pakiet GT/GTI (listwy) w jakich cenach to chodzi? I czy jest trudne do zdobycia?
Wystarczy przejrzeć allegro lub sprawdzić na forum w dziale sprzedam.
Dargas napisał(a):Czy golf z tymi listwami ładnie wygląda?
To zależy. Bo jeśli np chcesz założyć same listwy wraz z sierpami ale z pominięciem nakładek na progi to moim zdaniem średnio to wygląda.
Dargas napisał(a):Czy za tymi listwami nie pojawia się rdza?
Jeśli nadwozie w tych miejscach będzie źle lub niedostatecznie zabezpieczone to tak... może coś zacząć kwitnąć.
Dargas napisał(a):Mam dużą chętkę wygłuszyć golfa jak się tylko da najlepiej, myśle na matami bitumicznym, czy na prawdę to wygłuszy auto?
Znajdziesz na forum info dotyczące jak i czym wygłuszyć auto.
Dargas napisał(a):Pytanie z innej bajki, Mam silnik 1.6 w tym aucie są opony 195. Myślę że jest to przesadza czy założenie węższych opon to zły pomysł?
Jeśli masz to na zwykłej stali to fakt mogą być za szerokie. 185/60 byłby optymalnym rozmiarem.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
możesz obciąć zwoje, ale to nie będzie zbyt dobre dla Twoich amortyzatorów. Do seryjnych amorów max co można założyć to -40 

- robert19kor
- Badacz tematu
Paweu_mk3, słyszałem o obcinaniu sprężyn no ale takiego patentu jeszcze nie widziałem

JEŚĆ MOŻNA WSZYSTKO, SPAĆ MOŻNA WSZĘDZIE ALE JEŹDZIĆ TO TYLKO VW!
Ex Variant 1.9 TD AAZ : http://www.golf3.pl/topics2/wysluzony-v ... t38583.htm
New Variant 1.9 TDI: http://www.golf3.pl/topics2/golf-iii-va ... htm#383008
Ex Variant 1.9 TD AAZ : http://www.golf3.pl/topics2/wysluzony-v ... t38583.htm
New Variant 1.9 TDI: http://www.golf3.pl/topics2/golf-iii-va ... htm#383008
-

RuLLeZ - Badacz tematu