co do malowania to zalezy od miejscowosci, sam musisz pojezdzic popytac ile Cie skasuja... u mnie np. 50zl krzyknał za pomalowanie grila.
Musisz patrzec tez czy ten juz pomalowany nie ma odbrysków czy czegos podobnego :d bo jednak to przód samochodu
Moderator: Moderator
dominek1984, nie kupuj malowanych części do auta bo to nie ma sensu będzie inny kolor na 90% .... to że jest takie samo oznaczenie to nie znaczy że tak samo wygląda
Twoje może stało w garażu 4 lata a tamten pod chmurką na słońcu i już masz inny lakier ...
Idź po taniości po co Ci oryginalny jak i tak zaraz się obije kamieniami
kup za 30zl pomaluj za 50 i już ... lakiernik tak pomaluje że nie będzie różnicy w kolorze 
Twoje może stało w garażu 4 lata a tamten pod chmurką na słońcu i już masz inny lakier ...
Idź po taniości po co Ci oryginalny jak i tak zaraz się obije kamieniami
kup za 30zl pomaluj za 50 i już ... lakiernik tak pomaluje że nie będzie różnicy w kolorze 
- morsdicti
- Members
dzieki chlopaki. poradze sie was i kupie ten tanszy w kolor go i na auto. [b
]Temat uwazam za zamkniety
]Temat uwazam za zamkniety
LISEK
-

dominek1984 - Czytacz
ale jeśli kupi tamten w kolorze to i tak na bank będzie go musiał malować bo inny kolor będzie albo będzie poobijany wiec jak dla mnie niema sensu przepłacać gril 30
malowanie 100 i jest 130 a nie 200 
malowanie 100 i jest 130 a nie 200 
tak wyglądała moja perełka
-

Seb@ - Czytacz
swieta prawda... zalozylem juz tego granatowego.. jakis czas posmigam a w sierpniu golfik do malowania.. a za grill dwie blendy i migacze zaplacilem 50 zl wiec warto
! podziekowania dla EDKA12345
! podziekowania dla EDKA12345LISEK
-

dominek1984 - Czytacz
przedni grill z halogenami
powiedzcie mi Kochani - chciał bym do swojego gofra kupić i zainstalować przedni grill z halogenami - widziałem kilka golfów z czymś takim, czy taki wymysł wychodził oryginalnie w golfie czy to jest kogos wytwór...
chyba ze ma to ktos do sprzedania lub widział...
chyba ze ma to ktos do sprzedania lub widział...Ostatnio edytowano 22 wrz 2009, o 22:16 przez SotoM, łącznie edytowano 1 raz
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi