biedne mk3
jak mogłeś , widzę temat cisnie ostro 
Moderator: Moderator
10 lat jeździł mk2 1.6td, a potem zwykły diesel. Podczas zdawania prawa jazdy zacząłem myśleć o samochodzie i uznałem, że jednak mk2 jest kwadratowy w środku, a za nie wiele większe pieniądze kupię już mk3 z dużo lepszym wyposażeniem, którego w mk2 nie zobaczę. Więc od ponad 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem mk3 z klimą, abs, poduchami
1.9 TDi 
marcin2e napisał(a):Wizualnie wygląda bardzo dobrze jednak podłoga, progi, i zawieszenie to porażka....w dodatku jest też szereg innych mniej lub większych usterek.

gdzie nie majac tysiaca zl nie ma co myslec o czymkolwiek.
Lecz chce żeby każdy element był w doskonałym stanie a jak części są tanie to nie skąpie na ich wymiane. Auto służy mi jako środek transportu, a przy okazji jak dla mnie dobrze się prezentuje. Podnieca mnie fakt że w innym śliwkowozie zapłacił bym za części majątek, Golfik tanie, proste w naprawie auto które zagości u mnie na dłuugo ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Jedyne czego brakuje to poduszek bocznych ale niestety nie były montowane w fotelach Recaro.dargi napisał(a):No ja nie wiem. Poduchy są. Abs i eds jest. Pirotechniczne napinacze pasów są. Zawieszenie na 5 śrub jest. (jest zdecydowanie stabilniejsze od zawieszenia na 4 śruby). Kontrolowana strefa zgniotu jest. Wzmocnienia w drzwiach są. No ja nie wiem czy trójki są aż tak niebezpieczne. Oczywiście mówimy o egzemplarzach zadbanych a nie z przeżartymi podłożnicamiJedyne czego brakuje to poduszek bocznych ale niestety nie były montowane w fotelach Recaro.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości