ABS 1,8 200 jak narazie...plany na lato zamknac szafe:)
Moderator: Moderator
to jak na taki silniczek to i tak dobrze mi sie wydaje co nie achs to buyło na trasie z dąbrowy do osw tam prostki są same i ruchu niebyło bo to wieczór puzniejszy był ze spoko ale ludzie
jak macie swój włąsny wozik to całą pzyjemnośc zjazdy jest wtedy kiedy sobie jedziesz tak do 100 km\h komornik pokazuje paliwa na jakieś 300 km i wiesz ze jedziesz
byle pzed siebie i do celu a nie tak jak niektórzy 150 w zabódowanym albo po zakrętach a potem na kazdym dżewie krzyż jest
pozdrawiam
... Z nowym sprzęgłem i sportowym wałkiem rozrządu wycisnął 180vbna godzine
:D:D, więcej dało radEęale droga się kończyła i ogranicznik pod pedałem
... Tylko na seryjnym zawiasie jest taka masakra przy tej prędkości 
A4 z Wrocławia do Kątów Wr.2 osoby 192km/h i więcej się nie da
ale takie rzeczy to tylko tylko jak żywej duszy w pobliżu nie ma, bo jak to ktoś ładnie napisał "zabija nie prędkość, a głupota ludzka..." POPIERAM BEZPIECZNĄ JAZDĘ
(to był taki jednorazowy teścik
)BartekM napisał(a):Tak sobie czytam ten temacik i niektore golfiki fajne maja osiągi, tak tez sie kiedys bawiłem w bicie rekordow do momentu gdy dostalem zdjecie pocztą, ale to nic...
Ostatnio jechalem na A4 i przy 140 koles zajechal mi droge mimo ze nic przed nim ani za nim nie jechalo (mnie obróciło on pojechal dalej -nikt sie nie zatrzymal), zdjecia auta mozecie zobaczyc w linku mojej stopki, ja i pasazer cudem przezylismy, nie chce tu udawać jakiegoś doświadczonego kierowce, ale zdajcie sobie sprawe ze przy takim rozpędzaniu ryzykujecie swoje i innych zycie, nigdy nie przewidzisz jakiegos debila...
osiagi mojego GTI 2.0 115km? 201km/h i jeszcze szedl na oponach 205/50/R15, duzo zalezy gdzie i co sie tankuje oraz podmuchy wiatrow

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości