i jeszcze chcial isc....Moderator: Moderator
1.8 GT 90KM 192km/h autostrada pozdrawiam
MK3 1.8 GT (90 KM) zapraszam do mnie http://www.golf3.pl/topics2/mk3-by-fihu81-vt3989.htm
-

fihu81 - Czytacz
162 km/h ;D wiecej niz fabryka podaje ;D
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
A ja swoim GTI EDITION 2,0 jechałem pare razy 180,ale miałem duży zapas gazu.I choc mam zawieszenie H&R dość twarde to jadąc do Białegostoku non stop 150 i przy wyprzedzaniu 170 musiałem w kon cu zwolnić.Nasze drogi to makabra.Kiedyś jadąc tą samą trasą jakis gość w Wektrze(1,8 16V) próbował ze mną sił.ale został przy 170.Ja dalej przyśpieszałem.Teraz po wymianie kabli WN na NGK na trójce 140 i nie był to max.Przy 90 na drugim biegu odcina mi silnik.Na codzień jednak nie radze takich wyścigów.Pozdro. 

-

fneo - Berbeć
Oj oj... Ja swoim zawsze trasa Katowice - Siedlce 120/135... Szkoda mi auta, 1.4 to nie silnik wysokoobrotowy, no i jest przystosowany do jazdy miejskiej a poza tym SZKODA ŻYCIA!!! ZWOLNIJCIE SIĘ!!! Szczerze nie jesteście debilami a jeździcie jak debile sorry...
- DrSzpila
- Members
Drpiorko napisał(a):jeździcie jak debile sorry
kolego jezeli by autostrada byla mokra, wial wiatr czy jeszcze cos innego to nigdy bym sobie nie pozwolil na taka predkosc... i jestem w 99% pewien ze jezeli bys mial mocniejszy silniczek to przekroczyl bys to 135
-

pawel_ns - Members
PiJey88 napisał(a):najlepiej sprawdzić auto gdzies na drodze na kompletnym zadupi gdzie jest prosta i szeroka droga bez dziór, po lewo i prawo pola bez drzew i rowów, a widoczność pare kilosów do przodu, wtedy bym chętnie zobaczył ile można wycisnąćNiestety nie wiem czy istnieje taka droga, i jesli tak to gdzie....
![]()
na trasie się cykam ze albo ja kogoś walnę, albo jakiś DEB... mi zajedzie droge, albo ze poprostu niebiescy minie nagrają a potem obejże się w TVN TURBO
jest taka roga w okolicach głogowa dokladnie nie pamietam mieszkam kawalek od Glogowa (legnica) ale kiedys tamtedy przejezdzalem. droga jest juz otwarta do uzytku publicznego bo kiedys to byla droga jedynie dla wojska, wielkiego ruchu tam nie ma jest szeroko bez dziurek i bez zakretow moze jest ktos z tamtych okolic to dokladniej powie jak tam trafic
pozdro
btw ja moim golfikiem 1.8 75 kucy 180 i dalej nie idzie na A4 Legnica
Wroclaw
Legnica ale wtedy musialem sie spieszyc inaczej bym tak nie meczyl autka i szkoda paliwka
strasznie czuc podmuchy wiatru w golfinie przy takiej predkosci 
- doromate
- Czytacz
Ja po założeniu nowych oponek 195/50R15 odważyłem się w 4 osoby 190 km/h z górki
na ekspresówce... wcześniej na starych zimówkach nie ryzykowałem
na ekspresówce... wcześniej na starych zimówkach nie ryzykowałemMój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members